2019.12.10. 13:29:13 8901 220

Szuper hétvégi program borús időben: irány a (gyermek)könyvtár!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tél beköszöntével, a borús, esős időnek köszönhetően nem egyszerű a legapróbbak energiáit lekötni, levezetni. Néhány mese azért belefér, de tévét nézni egy délelőttön keresztül azért nem egészséges. Kell valami szuper program, amivel eltölthetők ezek a délelőttök.

Gyerek a könyvtárban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyerek a könyvtárban

A rajzolás, festés, színezés, ideig-óráig leköti az apróságok figyelmét. De egy idő után, ki előbb, ki később, de megunják az alkotás tevékenységét is. Jönnek a játékok, babák, autók, de a délelőtt még mindig hosszú. Bújjunk kényelmes, meleg ruhába, csizma, sapka, sál, kabát föl és irány a közeli könyvtár! Már az egészen apró, akár kiscsoportos gyerkőccel is elindulhatunk felfedezni a könyvek birodalmát!

Természetesen, a könyvtár látogatása nem csak unaloműzés miatt jó! Van néhány igen fontos előnye, amiért könyvárba járni jó!

Szuper programok

A könyvtárba nem csak remek könyvekért, hanem programokért is érdemes eljárnunk. Nézzük meg, milyen gyerkőcöknek való rendezvényeket tartanak a könyvek tárában!

A könyvtár tanít is!

A könyvtári szabályok fegyelemre, odafigyelésre tanítják az apróságokat. Meg kell tanulni csendben figyelni, vigyázni az értékekre, könyvekre, határidőket betartani.

Bővül az érdeklődési kör

Míg otthonra olyan könyveket vásárolunk a gyerkőceinknek, melyekről úgy véljük, megfelel az érdeklődési körüknek, addig a könyvtárban megvan a lehetőségük rá, hogy ők maguk válasszák ki azokat a könyveket, melyeket érdekesnek találnak. Meglehet, teljesen más témájúak lesznek majd, mint amik az otthoni könyvespolcon helyet kaptak.

Talán a legfontosabb érv

Az olvasás pozitív hatásairól valószínűleg nem kell ódákat zengenünk, pedig lehetne! Ha rendszeresen olvasunk a gyerkőcnek, majd ő is rendszeresen olvas, az fejleszti a fantáziáját, szókincsét, memóriáját!

Jó társaság!

Remek gyerkőc, sőt, felnőtt társaság kovácsolódhat össze egy ilyen helyen, főként kisebb községek könyvtárában!

Kíméli a pénztárcánkat is!

A könyvtári tagságon kívül másért nem kell fizetnünk a könyvtárban, így rengeteg pénzt megspórolhatunk. A könyvek gyönyörűek, és jó, ha a mi polcunk díszei, ám sajnos, az áruk is elég borsos. Egy-egy példány kikölcsönzésével rengeteg pénzt spórolhatunk meg!

Forrás: babaszoba.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...