2020.04.29. 17:00:27 9904 261

Töltsd el hasznosan a karantént: játssz az akár tízmilliós nyereményért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van egy jó programajánlatunk, amit a karantén alatt sem kell lemondanod! Ha szeretsz játszani és nyerni, egészen pontosan sok-sok pénzt nyerni, akkor mindenképpen Neked való. Kitaláltad már, hogy mi lehet ez? Úgy bizony: a PROAKTIVdirekt nyári nyereményjátéka!

Tavaszi nyertesek, öröm - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tavaszi nyertesek, öröm

Tavaszi izgalmakra vágysz? A bezártság nem akadály!

Júniusi sorsolásunk még távolinak tűnhet, de az idő gyorsan repül. Reméljük, hogy a koronavírus nehezét is letudjuk addigra, nyertesünk pedig kifejezetten boldogan várhatja majd az előtte álló nyarat.

Regisztrálj, majd június 11-ig látogass el honlapunkra mindennap, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a játékból.

Válts be sorsjegyeket!

A neved akár többször is belekerülhet abba a bizonyos kalapba, ha kihasználod a lehetőséget, és sorsjegyeket váltasz be. Ezzel a húzással nemcsak elméletben sokszorozódik az esély a nyerésre! A sorsjegyeket itt válthatod be, és ennek feltételeiről bővebben olvashatsz!

Partnerakcióinkra is érdemes odafigyelned!

Partnereinkkel meglehetősen előnyös játszanod, hiszen duplán nyerhetsz. Egyrészt mindenki, aki ellátogat partnereink oldalára +1.000 Ft jóváírást kap a nyereményszámlájára (minden egyes partnerlinkre való kattintás után), másrészt a plusz egymillió forintos nyereménynövelés sorsolásán is eséllyel indulhat.

Munkára van szükséged? Most ezek a cégek keresnek munkaerőt>>

Nyernél egy kis fizetéskiegészítést? Kattints ide>>

Napelem a Te otthonodban is>>

3,2 millió forintos tét a szuper kaszinó versenyben>>

Ne felejts el bejelentkezni!

Ahhoz, hogy részt vehess ezekben a nyereményjátékokban, és megkapd a jóváírásokat, illetve esélyes legyél a 10.000.000 Ft-os fődíjra érvényes regisztrációval kell rendelkezned.

Ha még nem vagy klubtag, akkor idekattintva ingyenesen csatlakozhatsz hozzánk>>

Ha már regisztrált klubtagunk vagy, mindenképpen jelentkezz be :) >>

Lehet, hogy ez lesz a legjobb ötleted a világjárvány idején!

Nem ismered még a játékot? Még nem késő csatlakozni! Regisztrálj most, és Te is részt vehetsz ezen a soroláson és a következőkön is>>

Várunk a PROAKTIVdirekt klubban! :)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...