2021.12.16. 12:50:00 5602 178

Tudjuk, mit veszel fel holnap! Elő a ronda karácsonyi pulcsikkal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

10. jubileumi évét ünnepli holnap az először 2011-ben megtartott Ronda karácsonyi pulóver nemzetközi nap! A természetesen Az Egyesült Államokból útjára indult, modern hagyomány hamar népszerűvé vált a világ több országában. Ha neked is lapul egy a szekrényedben, készítsd elő és vidítsd fel vele holnap mindazokat, akik csak szembe jönnek veled!

Karácsonyi (ronda) pulcsiban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi (ronda) pulcsiban

A világnap minden évben december harmadik péntekjére esik, aminek a célja az, hogy a poénból vagy kiszúrásból a birtokunkba kerülő giccses pulcsik ne csak a szekrény mélyén lapuljanak. A karácsonyi készülődéssel járó feszültség is könnyebben oldódik egy kis vidámsággal és nevetéssel. Kinek ne húzódna mosolyra a szája, ha a Bridget Jones naplója c. film ikonikus rénszarvasos pulcsijára gondol? Egyszerre csúnya és cuki!

DIY ronda karácsonyi pulóver

Kedvet kaptál, de nincs kéznél egy ronda pulcsi sem? Nem gond! A téli kollekció legviccesebb és legmenőbb ruhadarabja nem mond le rólad: Bármilyen rikító, kockás vagy csíkos pulóverből tudsz készíteni holnapra egy minimalistább darabot. Ha akad otthon felesleges válltömés, még azt is beleöltheted ráadásként! Ami pedig kívülről kerülhet rá: jelvények, gombok, flitterek, rátétet karácsonyi mintás anyagból, vagy egy hangsúlyos, tetszőleges karácsonyi figura.

A csúnya pulcsiknak van azonban egy igencsak komoly küldetése is!

Egyre több helyen tartanak olyan árveréseket ezen a napon, ahol csakis karácsonyi pulóverek kerülnek kalapács alá. A befolyt összeget pedig jótékony célra ajánlják fel.

Az ilyenkor tartott házibulikban gyakorta számít dresszkódnak a nem túl visszafogott ruhadarab, sőt egyes szervezők azt is kérik a meghívott vendégektől, hogy mindenki hozzon magával plusz egy meleg holmit, amit aztán rászorulók között osztanak szét.

Ha mást nem is, holnap adj vidámságot másoknak!

Forrás: www.szerkeszto.gportal.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...