2023.05.25. 12:25:00 6888 247

Tudom, mit viselsz idén nyáron! Trendi szettek 2023-ra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiába próbáljuk tartani magunkat a kapszulagardróbunkhoz, minden évben jön egy-egy olyan divathullám, ami miatt bővülni fog a rendelkezésre álló szettjeink száma. Egy új fazon vagy egy vibráló szín természetesen akkor lesz beépíthető a meglévő ruhatárba, ha nem kell miatta az egészet lecserélni, hanem kiegészíti azt.

Nyári divat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyári divat

Aki figyelemmel követi a divathetek alkalmával bemutatott legújabb kollekciókat, már láthatta, hogy ismét sikerült egy sor, a hétköznapokon hordhatatlan költeményt kreálni - pl. tollas és elnagyoltan puffos ruhák -, de vissza-visszatérnek klasszikusnak szánító darabok is. Ilyen például a fodrokkal díszített (lehetőleg virágmintás) vagy csipkéből készülő ruházat.

A rojtok, mint bojtok!

A rojtok lekerültek a kabátokról és átmásztak a blúzokra és a szoknyákra! A mozgalmasságot kölcsönző rojtos kialakítás nem csupán a strandruházat éke lesz, de a nappali és az alkalmi viseleteket is előszeretettel díszítik velük.

Sportszettek, mint hétköznapi viseletek

Személy szerint furcsának tartom, és nem is fogom követni ezt a trendet, de nem vagyunk egyformák.
Szóval, ha van egy mutatós fitness-szetted, akkor hordhatod fényes nappal az utcán is egy rövidállású kabátkával, és most figyelj! Szandállal vagy tűsarkúval is! Sőt, láttam már olyan influenszert, aki nyári csizmával és rengeteg fényes ékszerrel viselte.

A legmenőbb színek ezen a nyáron

Tavaly hódító útjukra indultak és olyannyira sikerült nekik ez, hogy a lilákat nem tudta más szín, de még árnyalat sem letaszítani a népszerűségi lista éléről!
A púder, a pasztell és a levendula a nyári szezon elengedhetetlen színei lesznek, amelyeket sötétebb és világosabb tónusokkal is kedvünkre kombinálhatunk.
Nem múlhat el a nyár sárga szín nélkül sem: A sárgák azonban kevésbé lesznek visszafogottak és egészen élénk árnyalatokkal fogunk találkozni. De a napsárga mellett a fényes (sárga és ezüst) szövetek is nagyon divatosak lesznek, bár a világoskék vagy a pink színben pompázó ruhadarabokkal sem fogunk mellélőni.

Ezek mellett persze a legtöbb új trend a fiataloknak fog kedvezni, mivel jöhet minden, ami csípőszabású, szívecskésvagy netalántán áttetsző.

Forrás: www.womanandhome.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket ne hagyd otthon, ha kisméretű hátizsákkal utazol várost nézni

Egy városlátogatás során fontos, hogy mindent el tudj vinni, amire szükséged lehet, ugyanakkor ne legyen túl nehéz vagy kényelmetlen a hátizsákod. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy mit érdemes magaddal vinni egy kisméretű hátizsákban, hogy élvezetes és gondtalan legyen az utazásod.

Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár idén is számos programmal várja a látogatókat

Az ELTE Egyetemi Könyvtár és Levéltár idén is számos programmal, köztük kézműves foglalkozásokkal, koncertekkel, épületsétákkal, tárlatvezetésekkel, kalligráfiai workshoppal, könyv- és restaurátorműhely-bemutatókkal, valamint Kopernikusz-emlékkiállítással várja az érdeklődőket június 22-én, a Múzeumok éjszakáján.

Könnyű és finom barackos receptek: hidegen és melegen

Barack… maga a szó is olyan, hogy majd beleharapsz. Nem csoda, hogy ez az „ízes” kifejezés több versben, énekben, mondókában, mesében egyaránt szerephez jutott. Ki ne emlékezne például a kedves gyermekkori népmesebeli csengő barackra és társaira: a szóló szőlőre, valamint a mosolygó almára? Viszont való igaz, hogy egyetlen kisgyerek sem fogadja csillogó szemmel, széles mosollyal a „kell egy barack?” kérdését. A barack, sokak kedvenc gyümölcseként, vissza-visszalopja magát a konyhában sürgő-forgók menüibe. Lássunk néhány receptötletet mindennek megvalósításához!