2021.02.14. 13:52:08 7916 183

Valentin-napi filmes romantika – Az erősebbik nem képviselőinek is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, aki sehogy, van, aki egy puszival, akad, aki egy szál virággal vagy egy doboz bonbonnal, megint mások finom vacsorával, esetleg egy szuper mozival ünneplik a Valentin-napot, a szerelmet, egymást. Idén februárban még a négy fal közé szorulunk ezen a napon is. De annyi baj legyen!

Valentin nap - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Valentin nap

A bonbon beszerezhető, a vacsi összedobható és nem egy szuper film áll a rendelkezésünkre, melyet még a teremtés koronái is hajlandóak megnézni velünk – mert olyan férfiasan romantikus alkotások.

Időről időre

Főszerepben az időutazás és a szerelem. A film főhőse képes utazni az időben – naná, hogy ezzel a képességével próbál becsajozni!:-)

Két tűz között

Ha szeretitek az akcióval fűszerezett romantikát, vagy éppen a romantikával megspékelt akciót, ez lesz a Ti mozitok. A főszerepben Arnold Schwarzenegger, aki tisztes családapa, férj és szupertitkos ügynök egyben. A felesége (Jamie Lee Curtis) pedig amolyan biztos háttér, tisztességes családanya. Néhány félreértésnek köszönhetően kiderül, hogy akcióhősnek, vagyis akcióhősnőnek sem utolsó.

Az időutazó felesége

Úgy látszik, az időutazás és a romantika valamennyire összekapcsolódik.:-) Ebben az alkotásban szintén a férfin a sor, hogy röpködjön ide és oda az időben – mindeközben igyekszik megtalálni és megtartani a szerelmet.

Kellékfeleség

Romantika, némi humorral tálalva. A film tipikus példája annak, milyen az, amikor a boldogság ott az orrunk előtt, csak valamiért nem vesszük észre.

Egy nap

Húsz évig tartó barátság története, tele vicces sztorikkal. Persze, közben a szerelem is megérkezik.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Idén ezeket a filmeket várják a legtöbben

Jelen társadalmunkban a filmek jelentős szerepet játszanak az emberek életében, ugyanis formálják a kulturális viselkedéseket, ugyanakkor tükröt állítanak elénk az aktuális jelenségekről. Ilyen megközelítésben tehát nyilvánvaló, hogy a filmes alkotások mára már jóval túlnyújtóztak szórakoztató szerepkörükön, hiszen befolyással vannak a véleményalkotásra, a világlátásra, információt továbbítanak, kulturális értékeket képviselnek, tanítanak, átértékelésekre ösztönöznek. Lássuk, hogy az év hátralévő részében milyen új filmek örvendeztetik meg a rajongókat.

Nagy egymásra találások a filmvásznon! – 4+1 film a romantika jegyében

Hol van már a bohókás április elseje, a kikelet, a mindig vidám húsvéti nyuszi? Elmúltak, elteltek, a tapsifüles pedig elugrált, hogy legyen ideje felkészülni a következő évre. Nekünk pedig maradt a tavasz, a virágillat, a madárcsicsergés, a pillangók a gyomrunkban és persze, a romantikus filmek.

A pszichológushoz járással kapcsolatos mítoszok, gyakori tévhitek

“Pszichológushoz járni badarság. Ez csak egy újabb külföldről beszivárgott hóbort. Talán csak nem vagy őrült? Vannak, akiknek minden ostobaságra jut idejük. Fölösleges pénzkidobás. Hogy mik vannak…” Ilyen és ehhez hasonló vélekedések egész garmadájával találhatjuk szembe magunkat, ha a pszichológushoz járás kérdéséről esik szó. De vajon mi felel meg a valóságnak?