2021.09.22. 09:30:00 6260 211

Van, amit sohasem késő! A felnőttkori fogszabályozás előnyei
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sok felnőttet nem igazán zavart az enyhén csálé fogsora. Eddig. Most az online tér előretörésével - és a visszajelző képernyőrész nem túl minőségi felvételének megtekintésével - előtérbe került ez a kis hiányosság. Persze, voltak, akiket ez eddig is zavart, de azt gondolták, elkéstek a fogszabályozással.

Felnőttkori fogszabályzás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Felnőttkori fogszabályzás

Arcunk a webkamerák nem túl éles képe miatt torzítva jelenhet meg a virtuális jelenlét során, és felvételen amúgy is hangsúlyt kapnak a fogaink. A pandémia kötelező maszk használatos időszakában kötött ismeretségek is hozhattak meglepetést, amikor végre teljes arcunk láthatóvá vált. A felnőttkori fogszabályozás minden esetre népszerűbb lett.

Amik miatt megéri bevállalni a felnőttkori fogszabályozást:

1. A fogaink kicsit mozogni kezdenek, ahogy idősödünk.

A fogcsikorgatás pedig még inkább súlyosbít ezen a jelenségen. Az állcsont sűrűségének elvesztésével fogaink is eltolódhatnak, ami táplálkozás közben fájdalommal járhat. A fogszabályzóval kiegyenesített fogsor kevésbé lesz hajlamos a szuvasodásra, mivel könnyebben meg lehet majd mosnunk a fogainkat. A fogszabályozás növeli fogaink élettartamát.

2. A jobb szájhigiénia fiatalít.

A szép és egészséges fogak nem csak szájüregi kellemetlenségek megszüntetése miatt kívánatosak számunkra. A siker mércéjeként is tekintenek az egyenes fogsorra! A vonzerőnkhöz is sokat adhat egy-egy öntudatos mosoly. Az egészséges fogsor sokat tud lendíteni megjelenésünkön, ezt pedig sok mosollyal fogjuk prezentálni, így hangulatunk is pozitívabb lesz.

3. Fejlődött a fogtechnika.

A fogkiegyenesítő eszköztár sokat fejlődött: a fém merevítők mellett átlátszó és porcelánból készült rögzítők is vannak már a piacon. Habár ez utóbbiak jóval drágábbak, mint hagyományos társaik. Egy felnőtt átlagosan 18 és 26 hónap között hod fogszabályzót. Ez az időtartam döntően az időnként beállított fogszabályzó típusától és a mosoly görbületétől függ.

4. Mi vagyunk a kormányos.

Azaz nem szülői nyomásra kerül fogszabályzó a fogainkra, hanem saját elhatározásból, és így annyival könnyebb lesz megélni ezt a folyamatot! Míg a gyerekek piszkálhatják a dologgal egymást, addig felnőttként maximum néhány csodálkozó pillantást fogunk kapni. A kezelés költségeiről is szabadabban dönthetünk. Sőt, megfigyelések szerint bizonyos érettségi szint szükséges ahhoz, hogy érdemes legyen bizonyos könnyített megoldást választani, mivel ezeket általában 20-22 órán keresztül is viselni kellene.

Aki tehát fogászati problémával küzd ezen a területen, ne késlekedjen! Mint láthatjuk, a fogszabályozás nem a tinik előjoga (bár szerintük inkább keresztje), a lehetőségeink feltérképezése után bátran vágjunk bele ebbe az önjavító kalandba!

Forrás: www.snodgrassking.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...