2020.05.11. 14:31:55 10837 267

Varázsolj (varázs)homokot mindössze 2 összetevőből!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha odakint esős az idő, vagy éppen még mindig be vagytok szorulva a lakásba, a homokozásról akkor sem kell lemondani! Létezik egy beltéren is használható homok, amiért ráadásul még csak a boltba sem kell lemenned. Sőt, a felhalmozott lisztkészlet nagysága is csökkenthető, ha kipróbálod ezt a szuper „receptet”.

Varázshomok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Varázshomok

A saját készítésű varázshomokhoz nem kell más, csupán két (ha kicsit extrát szeretnél, akkor 3) összetevő. Próbáld ki, klassz móka lesz Neked és a gyerkőcnek is! A következő hozzávalók kellenek hozzá:

  • olaj (lehet pl. repceolaj, de maradék babaolaj is megteszi)

  • búzaliszt

  • igény esetén különböző színű ételfesték

8 rész liszthez keverj 1 rész olajat. Keverd addig, amíg finom, homokszerű anyag nem lesz belőle! Ha színezni szeretnéd, hogy a gyerkőcnek még nagyobb legyen az élmény, keverd hozzá ételfestéket!

Ügyelj arra, hogy jól zárható edényben tárold, illetve mindig egy kis tálcán dolgozzatok a homokkal, hogy a lakás se legyen katasztrófa sújtotta övezet, amíg ezzel játszatok!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...