2017.10.31. 17:10:59 14471 361

Zárd jó kedvűen az októbert! Most akár autót is nyerhetsz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amilyen napsütéses és meleg időjárással indult az október, éppen olyan zordan búcsúzik tőlünk, de Neked semmi okod a rossz kedvre! Tudod, hogy miért? Mert a PROAKTIVdirekt nyereményjáték csak most kezd igazán érdekes lenni! Akár egy limitált szériás WV Golf-ot is nyerhetsz.

Autónyertes - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Autónyertes

Rövid kis közvélemény kutatásunkból kiderült, hogy a legtöbb játékosunk már pár százezer forintnak is nagyon örülne, de természetesen a milliókat sem vetné meg. :) Még szerencse, hogy a PROAKTIVdirekt nyereményjátékban AKÁR 10.000.000 FT-OT IS NYERHETSZ! Ez azonban még nem minden, ugyanis partnereinknek köszönhetően értékes tárgyi nyereményekre is szert tehetsz a pénzen kívül! Most öt játékot ajánlunk a figyelmedbe:

Nyerj egy új autót! Akár egy limitált szériás Golf is a Tiéd lehet itt>>

A nagy sorozat teszten LG Smart TV-t nyerhetsz>>

Naponta egy Philips termék vár rád itt>>

Garantált ajándékokat kaphatsz, utalványokat nyerhetsz itt>>

Iphone S6-ot nyerhetsz és 400.000 Ft összértékű utalványhoz is hozzájuthatsz itt>>

Egész izgalmasnak ígérkezik tehát a november is! Tarts velünk, és hívd meg barátaidat is! Itt elolvashatod, hogy miért érdemes>>

Írd meg nekünk, hogy mire költenéd a nyereményed!

Továbbra is várjuk az olvasói leveleket arról, hogy mennyit szeretnél nyerni, és mire költenéd a nyereményed! Az e-mailt erre a címre küldd: magazinkritika@proaktivdirekt.com.

Köszönjük, hogy velünk játszol! :) Sok szerencsét az őszi játék sorsolásán, december 5-én!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...