2024.08.06. 15:33:18 5936 173

Zeneparkkal zárja tizedik évadát szombaton a Zenélő Budapest
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Zeneparkkal zárja 10. jubileumi évadát a Zenélő Budapest szombaton a Millenáris Széllkapu parkban. Interaktív programok, klasszikus zenei és világzenei koncertek várják a közönséget, este Micheller Myrtill és Pintér Tibor, valamint a Götz Saxophone Quartet lép fel.

Koncert szabadtéren Fotó:123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Koncert szabadtéren Fotó:123rf.hu

A Zenélő Budapest szervezői Budapest ikonikus szabadtéri helyszíneire, történelmi tereire komponálták a műsort, az idei évadban 60 ingyenes koncerttel jelentkeztek, több mint száz művész közreműködésével.

A Zenepark egész napos műsora minden korosztály számára kínál programot, számos távol-keleti világzenei újdonság mutatkozik be. Délután 16 órától interaktív, zenés játszótér várja a gyerekeket, valamint origami papírhangszereket is készíthetnek a látogatók.

A szervezők családi zenei programra is invitálják a közönséget. Huszárruhás rézfúvósok reneszánsz és barokk zenei műsorral készülnek 16 órától, majd a Capriccio vonósnégyes A klasszikus zene gyöngyszemei címmel ad koncertet. Interaktív mesekoncertet ad 17 óra 30 perctől a Campanelli harangjáték együttes, 18 órától pedig a Dobolda japándob-csoport mutatkozik be.

A Four Bones Quartet Népek zenéje a világ körül címmel ad világzenei koncertet 18 óra 30 perctől. A programsorozat zárásaként Micheller Myrtill és Pintér Tibor voice-guitar duója, valamint a Götz Saxophone Quartet közös koncerten lép fel 19 órától. A rendezvényről további információ a zenelobudapest.hu oldalon érhető el.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...