2021.09.03. 17:31:32 11764 286

10 nap és itt a sorsolás! Akár 10.000.000 Ft is a tiéd lehet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Neked is jól jönne némi készpénz? Akkor mindenképpen játssz velünk és kövesd magazinunkat is, hogy minden újdonságról értesülj! Szeptember 14-ig még van egy kis időd, hogy maximálisan kiaknázd a lehetőségeket.

Nyereményjáték, sorosolás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyereményjáték, sorosolás

Mint minden évben, most is nagyon lelkesen vártuk a szeptembert, hiszen végre kihirdethetjük legújabb nyertesünket! Többek között ezért is imádjuk az őszt, bár idén egészen hirtelen érkezett a hűvös idő. Mi azért megpróbálunk egy kis mosolyt varázsolni játékosaink arcára, szeptember 14-én mindenképpen sorsolunk!

Hogyan nyerhetsz?

Most vagy itt először? Nem kell mást tenned, mint regisztrálni a PROAKTIVdirekt nyereményjáték oldalán, válaszolni néhány kérdésre, és már benn is vagy a játékban.

Ha már csatlakoztál, akkor érdemes mindennap visszatérned, és folyamatosan gyűjteni a jutalom forintokat virtuális számládra, hiszen így a ténylegesen megnyerhető összeget növelheted.

Légy Te a legaktívabb klubtagunk, és növeld hatékonyan a megnyerhető összeget!

Partnerajánlatainkkal dupla esélyed lehet a nyerésre. Különböző tárgyi nyereményekre is szert tehetsz a következő linkekre kattintva, a PROAKTIVDIREKT online játékában pedig akár 1.000.000 Ft-tal is növekedhet a virtuális számládon szereplő összeg. A linkekre kattintva fix 1000 Ft nyereménynövelés is jár regisztrált felhasználóinknak.

Aktuális partnerajánlatok:

Ha szabadon felhasználható hitelre van szükséged, válaszd a Cofidis-t>>

Kiaknáznád a lehetőségeidet, és egy kis segítségre van szükséged, látogass el a Provident oldalára>>

Akár kétmillió forintot vagy 10.000 és 100.000 forintos utalványokat is nyerhetsz a PROFESSION.HU nyereményjátékán>>

Magazinunk olvasásával is nyerhetsz!

Cikkeink olvasásával és megosztásával nemcsak érdekes és hasznos olvasmányokhoz juthattok ismerőseiddel, de a nyereményösszeget is növelhetitek. Naponta maximum 2.000 Ft-tal. Akik pedig a Facebook-on megosztják a cikkeket 1.000.000 Ft-os bónusz sorsoláson is részt vesznek.

Segíthetsz egy kicsit Fortunának!

Lehetőséged van arra is, hogy egy kicsit javíts nyerési esélyeiden! Kiválthatsz néhány sorsjegyet, így a neved többször szerepelhet a “kalapban”. A sorsjegyeket itt találod, és ennek feltételeiről is az előző linken olvashatsz!

Légy mindig bejelentkezve!

Ahhoz, hogy részt vehess a nyereményjátékokon, és megkapd a jóváírásokat, illetve esélyes legyél az akár 10.000.000 Ft-os fődíjra érvényes regisztrációval kell rendelkezned.

Ha még nem vagy klubtag, akkor idekattintva ingyenesen csatlakozhatsz hozzánk>>

Ha már regisztrált klubtagunk vagy, mindenképpen jelentkezz be, és maradj is úgy :) >>

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...