2021.05.06. 13:19:56 8136 276

3 kisgép, amivel jóval kényelmesebb a háztartásvezetés
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hogyha belegondolunk, hogy anyáinknak, nagyanyáinknak - a korábbi felmenőkről már nem is szólva-, mennyivel több munkát kellett fektetniük a háztartás vezetésébe, bizony a mosógépért, de még a porszívóért, mosogatóért is hálát adhatunk. A fejlődés nem állt meg, nézzük, hogy jelenleg milyen hasznos kütyük könnyítik meg a hétköznapi háztartásvezetést!

Robotporszívó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Robotporszívó

Nem csak a családanyák, de manapság szerencsére már férfiak és nők egyaránt viselik a házimunka terhét, talán ez is egy kicsit hozzájárul ahhoz, hogy az elmúlt években sok minden leegyszerűsödött. A technikai vívmányoknak hála.

Robotporszívó

Pár évvel ezelőtt még aranyárban mérték, ma már jóval elérhetőbb árfekvésben is találunk. Létezik, ami szőnyegen és padlón egyaránt alkalmas, van, ami még a lépcsőket sem tekinti akadálynak. Általában többféle program futtatható a robotporszívókon, ennek köszönhetően pedig a helyiségek alakjához, méretéhez igazodva lehet alapos a takarítás. Alapvetően a mindennapi seprést, porszívózást tudja kiváltani, de időnként kell egy hagyományos porszívózás is, mert a sarkokhoz, kisebb résekhez nem fér rendesen oda a robotporszívó jellemzően kör alapú teste. Kutya-cica és más háziállat, gyerek és elfoglalt életmód esetén igazi kincs!

Gőzvasaló

Vasalni senki nem szeret! Na jó ebben van némi költői túlzás, de kevesek élvezik, és a rohanó világban idő sincs feltétlenül rá. Azonban, ha csak ingeket, vagy egy-két darabot szeretnénk tökéletesre simítani, a gőzvasalóval, vállfára akasztva pár perc alatt könnyen megtehetjük. Az egyébként kivasalt ing vagy blúz frissítésére is alkalmas, ha nem szeretnénk hajtásnyomokat látni rajta.

Szárítógép

Már vagy húsz éve begyűrűzött a hazai piacra, de a modern verziók már tényleg kiváltják a teregetést. Nem gyűrik a ruhát (ha rögtön száradás után kivesszük és hajtogatjuk), puhák és illatosak lesznek a mosott holmik. Kisebb páratartalom lesz a lakásban, így a penész kialakulásásnak esélyét is csökkenthetjük vele.

Mosogatógép

Már két főnél is kész áldás, de minél többen vagyunk annál több időt spórol meg nekünk, hogy csak ki-és bepakolni kell. A modern gépeknél már az előáztatás sem szükséges, és a legtöbb konyhai eszközt, edényt is úgy készítik, hogy alkalmas legyen a gép mosogatásra. Egy négy fős családnál már napi szinten órákat spórolhatunk vele. És persze rengeteg vizet, fáradtságot is.

Airfryer – olaj mentes, forrólevegős fritőz

Egyrészt jóval egészségesebben állíthatjuk elő a sütnivaló ételeket, mint a fritőzben, másrészt nagyon sokféle kaja esetében a légkeveréses sütőt is helyettesítheti. Készíthetünk bennük egytál ételt, de akár még süteményt is, ráadásul jóval gyorsabban felmelegedik és elkészül benne az étek, mint például a hagyományos sütőben. Sajnos túl sok főre nem tudunk egyszerre sütni-főzni benne, de kisebb családoknak nagyon hasznos, nagyobbaknál pedig az olajsütőt válthatja ki hatékonyan.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...