2021.10.30. 15:11:44 8318 279

3 mennyei sült hús recept, amivel a párodat is meghódíthatod
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A régi mondás azt tartja, hogy a férfit a nő igazán a hasán keresztül tudja megfogni. Ma már ez nem teljesen fedi a valóságot, rá kellett ébrednünk, hogy a férfi lélek is sokkal bonyolultabb megoldást kíván, mint egy egyszerű ételrecept. Azonban egy remekbe szabott sült ártani sohasem árthat, ha álmaink férfijánál be akarunk vágódni.

Csülök almával - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csülök almával

Szóval, hölgyeim! A házassági ajánlat ugyan még egy remek sült hús elfogyasztása után sem garantált, de kedvesünk elismerő csettintése és csendes, jóllakott, elégedett sóhajtozása, a már teli pocakkal, bezsebelhető ezekkel a receptekkel.

Alma és hagymaágyon sült csülök

Hozzávalók: 1db csülök, só, 3 fej lilahagyma, 3db alma, őrölt bors, köménymag, babérlevél, 2dl fehérbor Elkészítés: A csülköt alaposan megsózzuk. A hagymát és az almát vastagabb szeletekre vágjuk. A tepsi közepére tesszük az almát és köré rakjuk a lilahagymát. Sózzuk és borsozzuk, megszórjuk köménymaggal és rátesszük a babérlevet. A bőrös felével felfelé, közepére helyezzük csülköt, majd megszórjuk borssal, aláöntjük a bort és fóliával lefedjük. 180 fokra előmelegített sütőbe helyezzük és kb. két óra alatt puhára pároljuk a csülköt. Levesszük a fóliát és átfordítjuk a csülköt, majd visszatesszük a sütőbe. Ekkor visszafordítjuk és szép pirosra tovább sütjük. Tálalás előtt feldaraboljuk, majd krumplipürével és párolt káposztával kínáljuk.

Baconba tekert mézes-mustáros szűzérme

Hozzávalók: 50 dkg szűzpecsenye, néhány szelet bacon, 3 evőkanál olívaolaj, 1 evőkanál mustár, 3 evőkanál méz, 1 teáskanál szárított kakukkfű, só, bors Elkészítés: Az egészben hagyott szűzpecsenyét dörzsöljük be sóval, borssal és kakukkfűvel, majd kenjük be a mézes mustárral és lefedve pihentessük a hűtőben legalább egy órát. Ha a pácolódási idő letelt, tepsiben hevítsünk egy kevés olajat, és nagy lángon pirítsunk kérget a hús minden oldalára. Emeljük át egy üvegtálba, és csavarjuk körbe baconnel. Ha szükséges, a szeleteket tűzdeljük meg fogpiszkálóval. Majd alufóliával lefedve toljuk a sütőbe másfél órára. A végén levehetjük a tetejéről a fóliát, hogy kicsit megpiruljon a szalonna. Krumplipürével és gyöngyhagymával a legfinomabb.

Fokhagymás sült oldalas

Hozzávalók: 1,5 kg marha- vagy sertésoldalas, 5 ek zsír, 8-10 gerezd fokhagyma, 1 dl víz, só, bors, köménymag Elkészítés: Az oldalast a csontok mellett felszeleteljük. Megsózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt köménnyel, majd tepsibe tesszük. Ráhalmozzuk a megpucolt, feldarabolt fokhagymát. Rákanalazzuk a zsírt, ráöntjük a vizet. Benedvesített sütőpapírral lefedjük, és 180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 20 percet sütjük. Visszavesszük a hőmérsékletet 150 fokra, légkeverés mellett és 1,5-2 órát sütjük. Ehhez is a krumplipüré a legideálisabb köret, de természetesen tálalhatjuk más körettel is.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...