2022.05.22. 10:32:54 6100 225

4+1 apró tipp, hogy ne feszengj a nőgyógyásznál
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár orvoshoz járni amúgy sem túl felemelő dolog, ám nekünk, nőknek egy-egy nőgyógyászati vizsgálaton részt venni igazi mumus. (Ám legyünk őszinték: nagyon is hasznos, és évente szükséges mumus.) Hogyan érhetjük el, hogy valamivel magabiztosabbak legyünk egy-egy ilyen látogatás alatt. Íme, 4+1 tipp hozzá!

Nőgyógyásznál - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nőgyógyásznál

Dobj egy zuhanyt!

Persze nem minden esetben kivitelezhető, hiszen sürgős ellátást igénylő eset alkalmával lehetetlen, de előre foglalt időpont esetén érdemes egy gyors zuhanyt dobni a rendelőbe indulás előtt, hogy frissebbnek, így valamivel magabiztosabbnak érezd magad a vizsgálat alkalmával.

Csak semmi pánik!

Míg neked egy nőgyógyászati vizsgálat nagy eseménynek számít, addig az orvosnak egy a napi rutinfeladatok közül. Szóval, csak nyugalom!

Ne légy szégyenlős!

Úgy érzed, a kérdésed olyan butaság, hogy inkább nem is teszed fel? Hiba! Hidd el, az orvosod már cifrábbnál cifrább esetekkel találkozott, a Te kérdésed esetén sem fog furcsán nézni!

Hidd el, nem kell neki segítség!

Míg számodra az éppen aktuális problémád a legnagyobb, addig az orvosodnak ez nagy valószínűséggel a napi megoldandó feladatok egy része. Bízz benne, hogy tudni fogja a megoldást a gondodra, és ne igyekezz magad diagnosztizálni a problémát Dr.Google segítségével. Ha mégsem bírod megállni, legalább ne fáraszd (és sértsd meg) őt a „De én az interneten ezt és ezt olvastam!” kezdetű mondatokkal.

Fontos az őszinteség

Ha azt szeretnéd, hogy az orvosod megoldást találjon a problémádra, elengedhetetlen, hogy őszinte légy vele! Érdemes a számodra lényegtelennek tűnő információkat is elmondani neki, hogy minél teljesebb képet kapjon a gondodról.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...