2017.10.06. 16:41:53 11484 318

4 dolog az esküvőn, ami vészjósló lehet esküvő szervezők szerint
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy kívülálló sokszor jobban láthat egy helyzetet, mint a résztvevők. Egy kívülálló észre vehet olyasmit is, ami az érdekelteknek fel sem tűnik, mert mással vannak elfoglalva. Egy esküvőszervező pedig eleget látott már ahhoz, hogy az apró jelekből megjósolhassa a házasság tartósságát.

Esküvő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Esküvő

Ha a pár csúnyán leissza magát az esküvőn

Bár mi magyarok azért szeretjük megadni a módját az olyan nagy volumenű dolgoknak, mint az esküvő, és szívesen iszunk a pár egészségére, és valószínűleg a fiatal házasok is sűrűn koccintgatnak a lakodalom alatt, azért az mégis csak vészjósló lehet, ha már a ceremónia előtt többet isznak a kelleténél... Egy feles csökkentheti a stresszt, de azért egy, már az igen előtt részeg vőlegény többet mond minden szónál.

Az egyik fél megalázza a másikat

Ha az esküvőn mindenki előtt képes valaki megalázni a párját, esetleg kinevetni vagy csúnyán zavarba hozni, az bizony a tisztelet teljes hiányáról árulkodik. Kölcsönös tisztelet nélkül pedig nem működhet túl jól a kapcsolat, valószínűleg hamar vége lesz a frigynek.

Nem foglalkoznak a másik igényeivel, akaratával

Tegyük fel, hogy a menyasszony vegetáriánus, de a vőlegény nem engedi, hogy vegetáriánus ételeket is felszolgáljanak a lakomán - Emily Reno esküvőszervező egyik esküvőjén megtörtént ez az eset... Ha már az esküvőn nem tesznek egymás kedvére, mi lesz később? Egy házasság rengeteg kompromisszummal, előzékenységgel, néha lemondással is jár, cserébe viszont többet kapunk egy egyszerű párkapcsolatnál, egy szövetséget.

Az ex még mindig képben van

Lehet, hogy még az esküvőre is meghívta a párod az exét, mert ... barátok...? Hát, szivi, ez nem hangzik túl jó ötletnek. Még rosszabb, ha hívatlanul jelenik meg. Egy esküvőszervező egyszer tanúja volt egy olyan esetnek is, ahol az ex menyasszony csak úgy, hívatlanul megjelent, feldöntötte az esküvői tortát és a földhöz vágott néhány palack bort, közben pedig csúnyákat kiabált a vőlegényről. Hát, nekem az a véleményem, hogy sokat kell magyarázkodni egy ilyen eset után, és akár végleges törést is okozhat a kapcsolatban.

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...