2023.02.20. 17:51:47 7747 291

5 állati jó budapesti kávézó, ahova érdemes betérni
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amennyiben igazán egyedi helyre szeretnéd elvinni a családodat, akkor érdemes kicsit körülnézni a városban. Nem egy olyan helyet találhatsz Budapesten, ahol a család minden tagja élvezheti a kikapcsolódást, szó szerint, mert még az állatok is jól fogják érezni magukat. Számba vettünk néhány kávézót, ahol házi és egzotikus kisállatok társaságában fogyaszthatjuk el a kávénkat.

Kutya és macska kávézás közben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kutya és macska kávézás közben

A Zoo Café a belváros színfoltjának számít. Rendkívül népszerű hely, ezért ide érdemes néhány nappal előbb asztalt foglalni. A süti és a csésze kávé mellett az asztalunkat megoszthatjuk teknősökkel, sünökkel, nyuszikkal, tengeri malacokkal, leguánokkal, kígyókkal. De cicák, papagájok is előfordulnak a vendégtérben, szóval igazi meglepetésvilág, vagyis mindenre fel lehet készülni.

A Vasmacska KávéZoo Óbuda Fő terétől néhány méterre található. Itt nem csak emberek, de a kisállataink is jó érzik magukat velünk. Ha kutyával érkezünk, azt érdemes az asztalfoglalásnál jelezni. A speciális kávékat Emil a kaméleon, nyuszik, tengeri malacok, gerlék, csincsillák társaságában fogyaszthatjuk el. Hétköznap itt ebédelhetünk is, hétvégén brunch-csal fogadják a vendégeket.

A cicák szerelmeseinek a Cat Café Budapestet tudjuk ajánlani, amit a Deák tértől néhány percnyire találhatunk a Révay utcában. A kávézót 15 fajtiszta cicus uralja, akik bármikor kaphatók egy kiadós simizésre. A dorombolásukkal kísért kávézás igazi nyutató és üdítő hatású lehet megfáradt idegeink számára.

A kutyás társaságoknak a** Puppychino kávézó** fog tetszeni, ebben biztosak vagyunk. Ide a saját kis kedvencünkkel is betérhetünk, de ezen kívül a Budaörsi Kutyamenhely egy-egy tagjával is találkozhatunk. Amellett, hogy megszeretgetjük, megsimogatjuk és meg is sétáltatjuk őket, bármikor dönthetünk úgy, hogy örökbefogadunk közülük egyet. Fogyaszthatunk itt a finom kávék mellett saját készítésű szendvicseket, süteményeket, és a négylábú vendégeket pedig kutyafinomságokkal kínálják.

A Dzsungel Kávézó és Étterem négy különböző tematikájú teremmel várja a vendégeket ugyancsak a belváros szívében. Óceán, szavanna, dzsungel és kalózhajók varázsolják el az odalátogatókat. Az egzotikus ízek mellett a látvány és a hangulat sem utolsó ebben a különleges környezetben. Akváriumokkal és terráriumokkal tarkítva üldögélhetünk és élvezhetjük a bennük lakó kis állatok életét. Itt is érdemes előre asztalt foglalnunk.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.