2023.03.18. 12:37:58 6403 275

5 tanács a mindig tökéletes megjelenésért
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azzal szinte mindenki tisztában van, hogy az első benyomás során a megjelenésünknek és ezen belül is az öltözékünknek mennyire fontos szerepe van. Ez ugyanis rengeteg dolgot elárul rólunk. Persze mindig azt mondják, hogy nem a ruha teszi az embert, de ahhoz, hogy az első benyomás, amely alapján mások véleményt alkotnak rólunk tökéletes legyen, érdemes követnünk néhány egyszerű szabályt.

Ruhásszekrény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ruhásszekrény

Megfelelő méretű és fazonú fehérnemű

Ha szeretnél karcsúbbnak tűnni a ruháidban, az anyaggal való spórolást ne a fehérneműdön kezdd el. Ugyanis lehet, hogy te úgy gondolod mennyire menő, hogy már az egy mérettel kisebb fehérneműbe is beleférsz, ugyanakkor a hurkáid majd mindenütt kitüremkednek belőle és ha tetszik, ha nem, ez bizony a vékonyabb anyagú és szűk ruhákon áttetszik majd. Válassz inkább kicsit nagyobb, kényelmesebb méretet, amelyben jól is fogod érezni magadat, és nem fogsz kötözött sonkának tűnni a környezeted szemében sem. A melltartó mérete és fazonja ugyancsak rendkívül fontos. Ha túl szoros, mint az alsónemű, az is kényelmetlen és nem mutat jól. Továbbá a folyton kibuggyanni akaró mellek sem nyújtanak kellemes komfortérzetet. De egy rád simuló melltartó, amely a ruha dekoltázsát is megfelelően kiemeli, nagyon szexi lehet, ha jól választasz.

Ügyelj az arányokra

Az a helyes módszer, ha a testedet 3 részre osztod. A derekad kiemelése érdekében érdemes kerülni a túl hosszú felsőket. Ha a felsőtested takaró, vagyis a tested egyharmad részéig érő felsőruházatot viselsz, a maradék kétharmadot a nadrág, vagy a szoknya foglalja el. Ez alól a leggings és a tunika lehet kivétel persze, de ezzel is csak óvatosan. Ebben az esetben érdemes például derékban karcsúsított tunikát választani, vagy övvel karcsúsítani a bővebb fazonút. Így a derekad nem fog eltűnni a ruha alatt.

A kiegészítőket a hozzá illő ruházathoz viseld. Bármilyen jól is érzed magadat benne, a bokacsizma miniszoknyával viselve rövidebbnek mutatja a lábadat. Miniszoknyához a magas szárú csizma illik. A bokacsizma hosszú szoknyával, farmerrel, vagy leggings-szel mutat jól. A leggings ebben az esetben univerzális, mert hosszú szárú csizmával és miniszoknyával is remekül mutat majd rajtad.

Kerüld a túlméretes felsőket

Ha mégis szereted magadat kényelmesen érezni bennük, és kicsit "elbújni" a világ elől egy jókora bő pulcsiban, akkor tűrd be a nadrágodba, legalább elöl, vagy viselj hozzá övet. Arra is érdemes ügyelned, hogy itt is megfelelő arányokat válassz. A túl bő felső nem mutat jól egy széles szárú bő nadrággal, illetve egy bő nadrághoz érdemes szűk felsőt választanod. Így elkerülöd azt a benyomást, mintha egy zsák lenne rajtad, amiből sehol sem sejlik ki az alakod, még véletlenül sem.

A harisnya színe és vastagsága fontosabb, mint gondolnád. A harisnya olyan ruhadarab, ami akkor jó, ha szinte nem is látszik, hogy rajtad van. Ápol és eltakar. Ez alól természetesen vannak kivételek, abban az esetben, ha a szép lábaidra szeretnéd felhívni a figyelmet egy mintás, színes harisnyával. Az első esetben a ruha a fontos, a harisnya csak kiegészítő, nem jó, ha feltűnő. Itt a testszínű és fénytelen harisnya a megfelelő. Minél vastagabb szövésű a ruha, annál vastagabb, vagy fekete is lehet a harisnya. Színes, mintás harisnya esetében, ha a lábadra szeretnéd a figyelmet irányítani érdemes nem túl mintás, színes ruhát viselni, mert ebben az esetben fennáll annak a veszélye, hogy összekevernek egy kakaduval.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...