2015.08.11. 11:30:47 10267 303

A krumplihámozási módszer, amit imádni fogsz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem kell a burgonyahámozással itt bohóckodni, kérem! Van egy sokkal egyszerűbb módszer arra, hogy megszabaduljunk a héjtól, és még finomabb is lesz a krumpli. Ha a burgonya elkészítésében Te is a pucolást utálod a legjobban, és néha jobb lenne átugorni a procedúrát, próbáld ki ezt a módszert!

Burgonya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Burgonya

A gyors ebédhez és vacsorához már csak a krumpli hiányozna, de nincs kedved hámozni? Ez a praktika nem hiányozhat a tarsolyodból! Kövesd ezeket a lépéseket.

  1. Mosd meg a burgonyát!
  2. Középen vágd körbe a héját: ne túl mélyen, szinte csak a felszínen. Legyen teljesen körbevágva.
  3. Közben forralj a vízforralóban vizet.
  4. Tedd egy lábosba a burgonyát, majd a forró vizet, és főzd meg egészben a krumplikat.
  5. Amikor megfőtt, tedd át hideg vízbe, hogy kihűlhessen egy kicsit.
  6. Ha már meg tudod fogni a felszínét, húzd le az egyik, majd a másik oldalról is a héját, középről felfelé indulva, mintha egy kis sapka lenne.

Nézd meg videón is a házi praktikát:

Gyorsabban összeállíthatod a rakott krumplit, a majonézes burgonyát és finom köreteket is készíthetsz.

Forrás: davehax via youtube.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...