2016.06.30. 16:17:13 11676 321

A nyári szünetben is várunk! A játék folytatódik:10 millió Ft a tét!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Meleg ide vagy oda, itt bizony nem áll meg az élet, a A PROAKTIVdirekt.com nyereményjátéka tovább folytatódik, sőt, most, hogy több a szabadidőd még inkább a játékra koncentrálhatsz! Cikkünkből meg tudhatod, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a nyereményjátékból! Hajrá!

Boldog játékosok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog játékosok

Hogyan hozhatod ki a maximumot a játékból?

Gyere vissza hozzánk mindennap, és légy aktív tagja csapatunknak. A PROAKTIVdirekt.com nyereményjátéka folyamatos, egy-egy sorsolás után a játék újra indul és Neked ismét esélyed lesz nyerni. Most a nyári nyereményjátékunk dübörög, és meg sem állunk szeptember 15-ig! Ekkor lesz ugyanis a sorsolás, ahol Te is jó eséllyel szállhatsz a ringbe. Az azonban cseppet sem mindegy, hogy mennyivel. Szerencsére még van idő a pénzgyűjtésre! Akár 10.000.000 Ft-ot is nyerhetsz, ez csak rajtad múlik!

Tippek a nyereményjátékhoz:

  1. Lépj be mindennap a profilodba! (1000 Ft-ot írunk jóvá a számládon naponta, ha ezt megteszed.)
  2. Olvasd magazincikkeinket, és növeld a nyereményszámládon látható összeget napi maximum 2000 Ft-tal! Kérj e-mail értesítést itt>>
  3. Keresd a további pénzgyűjtési lehetőségeket az oldalunkon:

- például oszd meg cikkeinket (10.000 Ft/megosztás),
- hívd meg barátaidat (szintén 10.000 Ft-ot kaphatsz, ráadásul, ha egy meghívottad nyer, Te is nyersz!),
- válaszolj kérdéseinkre (3000 Ft/kérdés),
- vagy regisztrálj partnereinknél is – akár 1.000.000 Ft nyereménynövelést is megnyerhetsz. - Ráadásul, itt további kuponokra, kedvezményekre vagy tárgyi nyereményekre is szert tehetsz!

Mi a feltétele a sorsoláson való részvételednek?

Regisztrálj és/vagy csatlakozz az aktuális játékhoz.

(Ha már regisztrált tag vagy, de még nem vagy biztos benne, hogy csatlakoztál a játékhoz, lépj be a profil oldaladra, és ellenőrizd!)

Érdemes megfogadnod jó tanácsainkat, hiszen minél aktívabban veszel részt a PROAKTIVdirekt nyereményjáték és életmód magazin életében, annál több pénzt gyűjthetsz nálunk virtuális számládon! Az összeget pedig rögtön a nyári szünet után megnyerheted. Készpénzben!

Mire vársz még? Csatlakozz most!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Neked van B terved? – Fogódzók és mentőövek nehéz időszakokhoz

Életünk egy-egy akadálytalan, felhőtlen időszakában hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy az esetleges nehezebb időszakokra is gondoljunk. Aztán beköszönt egy válságos helyzet, és az első gondolatok között bizonyosan szerepelni fog a jövő próbatételeire való optimális felkészülés terve – , ahogy mondani szokás: lehetőségeinkhez mérten legyünk „bebiztosítva”. Miért lehet szükségünk B tervre?

Kóstoltad a világ leghíresebb ételeit?

A külföldi utazások során a hely kultúrájával, történelmi érdekességeivel és embereivel való megismerkedés egyik örökzöld módja az ott hagyományos és népszerű ételek megkóstolása. Az ételek így méltán képezhetik kirándulásaink fénypontját és képesek megnövelni az utazási élményeket.

EZZEL A NAPONTA KÉTSZER VÉGZETT GYAKORLATSORRAL JÓL FEJLESZTHETŐ A CSECSEMŐK CSÍPŐÍZÜLETE

A magzat méhen belüli elhelyezkedése és a szülés körüli megpróbáltatások miatt aszimmetria vagy tartási eltérés alakulhat ki az újszülöttek csípőjénél. Ez a jelenség ijesztő lehet a szülők számára, pedig hátterében legtöbbször nem betegség áll. Annak érdekében viszont, hogy a gyermek ízületei megfelelően fejlődjenek, születéstől kezdve 4-6 hónapos korig naponta kétszer tornáztatni kellene az újszülöttek csípőízületét, például pelenkázás közben. Ebben segít a Semmelweis Egyetem legújabb oktatóvideója.