2022.06.01. 12:30:00 7609 238

A tökéletes nyári menedékhely: Költözz be a fészerbe!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyári melegekben a természet lágy ölén a legkellemesebb, ám sokan szorulunk egész hónapokra ez idő tájt is a városokba. Akinek van egy kis zöld területe az otthona körül, vagy egy kis erkélye a lakáshoz, még mindig jobban ki tudja élvezni a langyos estéket. De nap közben sem árt egy kicsit elbújni a hőség elől.

Kerti kisház - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kerti kisház

Képzeld el, hogy reggel átsétálsz a harmatos füvön, kezedben egy csésze gőzölgő kávéval vagy teával, hogy a kert kényelmében élvezhesd a reggeli napsugarakat. Hogy hol? A virágágyás és a kiskert gondozásához használt szerszámok a sufni egy kis sarkát foglalják csak el? Tegyük ezeket el egy szekrénybe és hasznosítsuk a faházikót nyári lakként.

Kerti sufni, mint nyári lak

Mi az, amit a legszívesebben a szabadban csinálnál? Kulturált környezetben dolgoznál, de nem a négy fal között? Olvasgatnál? Kézműves hobbidat (arigurumi, festés stb.) gyakorolnád? Vagy szeretteiddel vonulnál félre egy kis magánbeszélgetésre? Ha a garázs a férfibarlang, a nőknek is lehet egy kis privát helye. (Ami nem a konyha!)

Nem kell túl nagy dolgokra gondolni, amikor személyes igényeinknek megfelelően kialakítjuk a nyári menedékhelyünket: Uralkodjon a kisházunkban az egyszerűség!
Egy-két kényelmes ülőalkalmatosság, az időtöltéshez szükséges felszerelések, némi étel és ital, no meg pár növény a lakályos belső tér kialakításához, amire szükségünk lehet.
A tökéletes nyári lak emellett világos; nagy ablakai és szélesre tárható ajtaja van. A jellemzően fa burkolatot fessük minél világosabb színűre, és egy-egy oldalfalát polcozzuk be, hogy legyen elég hely minden szükséges eszközünknek. Aki teheti vezesse be ide is az áramot és a vizet is!

A sufni tehát nem szükség szerűen a rendetlenül összehajigált kerti eszközök “lakhelye”, de a mi kis személyes pihenő helyünknek vagy éppenséggel a szakmai menedékhelyünknek szintén teret adhat, amiben osztozhatunk néhány cserép gyógy- és fűszernövénnyel is.

Ötlet: www.chatelaine.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...