2023.07.11. 12:21:07 6219 217

Aktív pihenés? Fedezd fel a kalandokkal teli nyárra tökéletes cipőt! (X)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Új helyek, spontán kirándulások, a város újbóli felfedezése – a nyári szünet az az időszak, amikor új élményeket gyűjtünk és intenzívebben élünk, mint a mindennapokban. Milyen nyári sneakert érdemes választani, hogy a forró napokon is teljes kényelmet élvezhessünk, miközben újragondoljuk a szettjeinket?

Adidas - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Adidas

Városi kalandok az adidas-szal

Feltűnő dizájn, amit a városi outdoor ihletett – az adidas Hyperturf cipőben minden kirándulás egy új kaland lesz. A feltűnő mintákba rendeződő bőr- és textilpanelek még a legegyszerűbb nyári outfitet is karakteressé teszik. Rakj össze egy szettet denim rövidnadrággal, oversize pólóval és sildes sapkával, és hódítsd meg az utcákat! Még nem tudod, hova visz a lábad? Ne fogd vissza magad! Az EVA habból készült középtalp, a sarokrészben lévő Formation stabilizálás és a rezgéselnyelő, feljavított Adiprene+ rendszer gondoskodik arról, hogy jól érezd magad, bárhol is jársz. Persze nem ez az egyetlen modell a német márkától, ami a nyaralásod útjain is beválik – mit szólnál az ikonikus adidas NMD-hez, ami zokniszerű felsőrésszel és BOOST tompítással büszkélkedhet? A modern nomádok életstílusa által inspirált NMD termékcsalád biztosan lépést tart majd Veled a nyaralás során is. Találd meg a nyári adidas sneakered!

Adidas cipőAdidas cipő

Reebok: a nyári future vibe

Szeretnél a jövő városába utazni? A Reebok Zig Kinetica sneakerrel visszautazhatsz az időben! Az ultramodern sziluett, ami a sarokrészen lévő, szintetikus anyagból készült borítással rendelkezik, biztosan nem marad észrevétlen, amiről gondoskodik a jellegzetes, különleges kialakítású, keresztmintás talp is. A rövid szárszegély és a légáteresztő, könnyű háló a forró napokon maximális kényelmet biztosít, míg a Floatride Fuel hab, a Zig Energy Shell felület és a Zig Energy Bands rendszer optimális rezgéselnyelést biztosít és véd a fáradtságérzettől. Kombináld a Reebok lépőt szellős rövidnadrággal és maxi méretű logóval díszített pólóval, és dobj hozzá feltűnő kiegészítőket: láncot, halászsapkát vagy baseball sapkát. Végül is a nyár a tökéletes időszak a kísérletezésre!

Kompromisszumok nélküli street style a Filával

A chunky shoes körüli hype nem múlik el! Ha szereted az erőteljes hatást, mindenképpen próbáld ki a Fila Ray Tracer sneakert. Masszív sziluettje, ami egy vastag, réteges talpon fekszik, a ’90-es évekbeli, merész dizájn kvintesszenciája. A velúr, a sima szintetikus bőr és a mesh anyag kontrasztos felületei tovább fokozzák a hatást. De ne hagyd, hogy a látvány megtévesszen – a Fila sneakerek szuper könnyűek és szellősök, és a légáteresztő anyagoknak és a rövid szárú felsőrésznek köszönhetően tökéletesen helytállnak a nyári kánikulában. Választhatsz a klasszikus fekete és fehér modellek közül, de van egy élénk piros színű vagy egy többszínű változat is, amiben százszázalékosan kitűnsz majd a tömegből. Baggy fazonú rövidnadrág, crop top vagy tank top – még ennyi is elég. Hagyd, hogy a Fila dizájnja magáért beszéljen!

FilaFila

New season, New Balance

A ’90-es évek ikonikus stílusú sneakere még mindig uralkodik az utcákon! Inspirálódj a ’90-es évek hangulatával, és válassz egy klasszikust: a New Balance 530 modellt, ami klasszikus, visszafogott színvilágban pompázik. A futócipők ihletésű sneaker szintetikus betétekkel megerősített, légáteresztő hálóból készült, és Abzorb tompító rendszerrel rendelkezik, ami elnyeli a lábfej földet érésekor keletkező energiát. A fehér és szürke színek dominálnak a modellben, így ez a cipő bármilyen nyári outfitben könnyen feltalálja magát, a klasszikus groufitektől kezdve a többszínű szettekig.

New BalanceNew Balance

Kiszemelted már a tökéletes nyári cipőt? Ugorj be a Sizeer valamelyik üzletébe vagy nézz szét a webshopban, és találj meg olyan sneakereket, amik százszázalékban kifejeznek Téged!

(Partner cikk)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...