2024.07.28. 17:40:33 6827 230

Ami tilos – 4+1 tiltott esküvői szett
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kora tavasztól kora őszig hétvégente, de előfordul, hogy már hétvégén is, dudaszótól hangosak a települések utcái. Bizony, „lakodalom van a mi utcánkban”, és országszerte sok helyen. Ez a nap az ifjú pár számára a legnagyobb boldogság és izgalom is egyben. Ám azért a násznép női tagjainak is bőven ad okot (jó értelemben vett) aggodalomra ez a jeles ünnep.

Esküvő Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Esküvő Fotó: 123rf.hu

Hiszen a „Mit vegyek fel?”, „Nincs egy rongyom sem!” aktuálisabb lesz, mint eddig bármikor! A jeles eseményre felvett ruha kiválasztása nem kis körültekintést igényel, hiszen vannak íratlan szabályok, amelyeknek meg kell felelni. Szerinted melyek ezek? Mutatjuk!

Ha megvan a dress-code

Ha egy pár megadja, mi az a stílus, ami köré szeretné felépíteni élete legszebb napjának hangulatát, akkor attól eltérni nem éppen udvarias dolog. Alkalmazkodj és találd meg az „elvárt” és a saját stílus közti átmenetet!

Ami abszolút tabu!

Az a fehér szín! Egy másik árnyalattal kombinálva természetesen működhet, ám tetőtől talpig hófehérben megjelenni egy esküvőn udvariatlan dolog! Ne akard túlragyogni a menyasszonyt!

Nem mindig fontos a kényelem!

Vagyis ez így nem is teljesen igaz, mert fontos, hogy ne csak csinosak legyünk, de jól is érezzük magunkat a nap, este folyamán. De azért mindennek megvan a határa! A sneaker nem esküvőre való, legyen az bármennyire is kényelmes. Válassz egy alacsonyabb sarkú alkalmi cipőt, amiben aztán rophatod egész éjjel!

Légy laza, de…

A farmer kétség kívül örök divat, de nem esküvői divat! Ugyan egy farmer is lehet elegáns, de azért nem egy ilyen jeles eseményre. Ellenben a kék árnyalatait bátran viselheted magadon!

Ne feszengj!

Egy testhez simuló, rövid ruha lehet kényelmes… otthon, a tükör előtt állva. Csinosnak csinos is, de tényleg ez lenne a legjobb választás egy ilyen jeles eseményre? Ezt válaszd inkább a lánybúcsúra, az esküvőn legyél elegáns, kerüld a túl szűk, túl rövid ruhákat.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...