2020.03.01. 13:38:59 9075 279

Amikor a ruha nem akar a helyén maradni! – Tuti tippek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Végre sikerült minden vállfás ruhadarabot a bepakolnod a szekrénybe! Micsoda bosszúság ezek után, ha azok a huncut ruhácskák a zsúfoltság, vagy éppen az anyaguk miatt állandóan lecsúsznak a helyükről és a szekrény alján landolnak!

Vállfa - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vállfa

Néhány mentőötlet, és rend és fegyelem uralkodik a ruhásszekrényedben!

A legegyszerűbb…

… és valószínűleg a legköltségesebb megoldás is, ha olyan vállfát veszel, aminek a műanyag része egy speciális, csúszásmentes bevonattal van bevonva. Ezzel akár a ruhák szállítása is egyszerűbb!

Elő a csipeszt!

A rakoncátlankodó, nadrágok, szoknyák rögzíthetőek néhány ruhaszárító csipesszel! De szintén kapható csipesszel ellátott vállfa, amin nem vándorolnak el, vagy vándorolnak le a ruhaneműk!

És a befőttesgumi?

Szintén szuper segítség lehet egy vastagabb gumi, ha a ruhaneműknek nem akaródzik a vállfán maradni. Rögzíts ezzel a rakoncátlankodókat!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...