2019.12.15. 17:46:55 9416 265

Amikor a siker az egyszerűségben (is) rejlik! – Dalok, pofon egyszerű refrénnel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tervezek világslágert írni, ám egy-egy dal szövegének hallatán bizony úgy érzem, még akár nekem is menne. Fogalmazzunk úgy, hogy a legtöbb mai sláger esetében inkább a dallamon van a hangsúly, mint a mondanivalón.

Karaoke - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karaoke

De nézzük csak a refréneket! Ezek lényege, hogy fülbemászóak, könnyen megjegyezhetőek legyenek. No, hát van, aki nem sokat „lacafacázott” a dalban folyamatosan ismétlődő refrénnel. Egy rövid mondat, egy szó, vagy éppen néhány betű, és máris kész a sláger! Ha a karácsonyi készülődésben dúdolgatnál valami nem túl bonyolultat, összegyűjtöttünk Neked néhány dallamot.

Des'ree: Life

Hanson: MMMBop

Dr. Alban: It's My Life

Crash Test Dummies: Mmm Mmm Mmm Mmm

The Lawyer: I Wanna MMM

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...