2022.07.31. 17:48:00 6180 238

Amikor az elképzelés és a valóság még csak nem is hasonlít – Vicces videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Veled is előfordult már, hogy elképzeltél egy-egy szituációt, de még csak véletlenül sem úgy alakult, ahogy Te azt szeretted volna? Jobb esetben csak nevetünk az egészen és továbblépünk. Rosszabb esetben kicsit kínosabb a szitu, és az első pillanatokban nemigen van kedvünk nevetni.

Közös nevetés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Közös nevetés

Szerencsére, az idő sok mindent megszépít, bizonyos idő elteltével már tudunk nevetni saját magunkon. Valószínűleg a hasonló vicces szituációkból születhetett ez az elképzelés vs. valóság témájú videó is, mely viccesebbnél viccesebb, és nem egyszer hétköznapibbnál hétköznapibb helyzetek mutat be nekünk. Tessék nagyokat nevetni!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...