2021.05.01. 08:33:08 5183 205

Anyák napi meglepetés a nagyinak! – Alkossatok a gyerkőccel!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Anyák napján nem csak az anyukák, de a nagymamák, dédmamák sem maradhatnak ki az ünnepből! A köszöntésbe érdemes bevonni az unokákat, dédunokákat, hogy így is részese legyen a két generáció egymás életének. Egy vers, egy szál virág is csodaszép ajándék. De van itt még meglepi, ha idén valami mást szeretnétek!

Nagymama az unokájával - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nagymama az unokájával

A legkisebbektől

Mivel a legapróbbak még aktívan nem tudnak részt venni az ajándékkészítésben, ezért ők lehetnek az ajándék „alapjai”. Vegyél olyan festéket, amely a babák bőrével is érintkezhet. Színezd be az apróságok lábát, és készíts talplenyomatot papírra, virágcserépre. Akár formázhatsz a kis a talpikból pillangót is. De kerülhetnek a lenyomatok egy-egy csempére is, akár minden unokától. Az így készült csempék szolgálhatnak poháralátét gyanánt is.

A kicsit nagyobbaktól

Ha a nagymama igazi könyvmoly, vagy gyakran forgatja a szakácskönyvet, bizonyára szüksége lesz egy könyvjelzőre. Legyen ez egy egyedi darab, ajándékként Anyák napjára. Egy hosszúkás, téglalap alakú kartonpapírra ragaszd a gyerkőc nyújtózkodó képet. A könyvjelző tetejére pedig jöhet néhány bojt, mintha azt próbálnák elkapni az unokák. Esetleg szereti a virágot? Biztos, hiszen melyik nagyi nem?:-) Ehhez szükségetek lesz néhány színes muffinpapírra, az unokák arcképeire, színes ceruzára és egy papírlapra. Az arcképeket ragaszd bele a muffinpapírokba, a muffinpapírokat pedig a lapra, mintha virágok lennének. Rajzoljatok szárat is a virágoknak a színes ceruza segítségével.

Az egészen nagyoktól

Készíthettek a nagyinak bonbon virágokat. Szerezz be tetszőlege számú művirágot, és ragasszatok mindegyik közepére egy-egy csomagolt bonbont.

Készíthettek montázst különböző unokás képekből is. Kerülhetnek a képek véletlenszerűen is egymás mellé, de összerakhatjátok úgy is, hogy a képek egy szívet formázzanak.

Forrás: okosjatek.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...