2020.01.12. 11:00:52 9518 263

Apró téli bosszúságok – Amiért tényleg nagyon várjuk a tavaszt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lecsengtek a karácsonyi ünnepek, így sokan úgy vagyunk vele, hogy most már jöhetne a tavasz. Persze, addig még várni kell, és a telet amúgy sem lehet csak úgy elsumákolni. Azt a néhány bosszantó körülményt pedig elviseljük majd.

Tél - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tél

Mert bizony, így télen sem fenékig tejfel az élet. Pláne nem egy nő számára. Íme, néhány (vicces) bosszúság, amit mi, a gyengébbik nem lelkes képviselői kénytelenek vagyunk elszenvedni így télvíz idején.

A frizura

Az ilyenkor viselt szuper meleg, pihe-puha pulcsin átpréselni az éppen remekül elkészített frizurával díszített fejedet… Hát az, bizony nem egyszerű feladat. Vagy ha csak éppen a frissen mosott hajad érintkezik a pulcsival, az apró szálak már repkednek is „szana és széjjel”.

A „belső hő”

Ha túlságosan beöltözünk, szakad rólunk a víz. Ha kicsit visszaveszünk az „aláöltözetből”, majd’ megfagyunk. Ki érti ezt!

Az a bizonyos kétbetűs kitérő

Épp a bevásárlóközpontban jön Rád a pisilhatnék, vagy éppen a közeli nyilvános WC-t szeretnék igénybe venni ilyen célból? Mindegy is, így télen ez nagy kihívás nekünk. Mert hova is pakoljuk az táskát, nagykabátot? Ha nincs velünk egy barátnő, vagy a férjünk, vagy bárki, valahogy ezekkel a kezünkben kell a toalett fölé egyensúlyoznunk magunkat, mert persze, akasztó az nincs. És akkor mire kihámozzuk magunkat a pulcsi, trikó, harisnyrengetegből! Hát, strapás, az biztos!

Apropó, harisnya!

Az extra fázósok a biztonság kedvéért felhúznak még egy harisnyát a zord időjárási körülmények miatt. És az a harisnya külön életet él: el-, félre-, lecsúszik, úgyhogy alig győzzük igazgatni.

Az állandóan száraz ajkak

Így télen nincs az a mennyiségű ajakápoló, amit ne használnánk el a kiszáradt ajkaikra. (Azért érdemes kihasználni néhány természetes módszert!)

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...