2022.01.23. 13:31:25 5636 221

Az erő benned van! – Győzz meg erről másokat is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Magabiztosnak lenni nem rossz dolog, sőt! Ám a bennünk lévő erőt, határozottságot, hitet tudni kell kifelé is kommunikálni, ami megint csak nem kis feladat. Már apró, vagy annak vélt dolgok is sokat segíthetnek, ha odafigyelsz!

Magabiztos nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Magabiztos nő

Meggyőzni a környezetünket arról, hogy igenis bízunk magunkban, saját képességeinkben, sokszor nem egyszerű feladat. Apró trükkökkel azonban elérhetjük, hogy mint magabiztos kolléga és vezető is hitelesek legyünk munkatársaink előtt.

Beszéljen a tested is!

A testbeszéd az élet minden területén fontos, ám mint kolléga, vezető talán még fontosabb. Nem jó, ha látszódik rajtad a bizonytalanság. Érdemes a szemkontaktust tartani a beszélgetőpartnereddel. Egy mosoly pedig minden helyzetben oldja a feszültséget. Benned, és a többiekben is.

Légy elérhető!

Ugyan mindenkinek jár és kell is a pihenés, a kikapcsolódás, azért nem árt, ha minél gyakrabban elérhető vagy. Akár e-mailben, akár telefonon, akár üzenetben, akár személyesen.

Szenvedély nélkül nem érdemes

Nagyon motiváló lehet akár beosztottak, akár kollégák számára, ha kellő szenvedéllyel állsz a munkádhoz. Érdekel az, amit csinálsz, érdekel, mi miért történik, érdekel a megoldás.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...