2022.07.15. 17:49:00 7886 248

Az időutazó felesége - sorozatajánló
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minden házasságban akadnak problémák, de az övék tényleg nem mindennapi: a férj ugyanis utazik az időben. Talán ezzel nem spoilereztem el semmit, hiszen a fő bonyodalom már a címből is kiderül.

Mozi, otthon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mozi, otthon

Clare hat éves volt Henry pedig harminc az első találkozásuk alkalmával. Amikor házasságot kötöttek, Henry nem volt több, mint amikor megismerték egymást, Clare viszon 22. Henry egy ritka genetikai rendellenességgel született, ami miatt össze-vissza ugrál az időben. Soha nem tudja, mikor történik meg vele és azt sem, hogy hova érkezik meg az időutazás során. Az is változó, hogy meddig tart egy-egy eltűnés. Sci-fibe illő alapsztori, ami mégis inkább egy romantikus történet, ami rendkívül magával ragadó.

Audrey Niffenegger, amerikai írónő 2003-ban íródott nagy sikerű regényéből készült az adaptáció, ami véleményünk szerint remekbe szabott lett. Az HBO Go kínálatában érhetitek el.

A Trónok harcából ismert Rose Leslie és A beavatott trilógiából ismert Theo James játékával tették egészen izgalmas, élvezhető és érdekes sorozattá Az időutazó feleségét.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...