2022.11.04. 08:36:32 5805 271

Az ijesztő fogászati kezelés már a múlté
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

10-20 évvel ezelőtt még sokszor jogosan ültünk be a fogászati székbe remegő lábakkal és vártuk az ítéletet. Milyen kellemetlen kezelést, vagy ijesztő és hangos kivizsgálást kell elviselnünk? Ennek tükrében pedig érthetően kerültük még az épületet is. A modern technológiának és a kezelések fejlődésének köszönhetően azonban mára már nem kell tartanunk ilyen rossz dolgoktól. Nyugodt szívvel foglalhatunk időpontot és mehetünk el a különböző vizsgálatokra, hiszen ma már szinte garantált a fájdalommentes és gyors kezelés. Hogy ezt minek is köszönhetjük, cikkünkből kiderül.

Fogorvosnál - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fogorvosnál

Gyors és precíz kivizsgálás

A pontos kivizsgálás az alapja annak, hogy megfelelő kezelést kaphassunk. Régebben ez a folyamat azonban hosszadalmas volt és nem túl bizalomgerjesztő eszközökkel történt. A 3 dimenziós fogászati CT megjelenésével ez már a múlté. Olyan professzionális diagnosztikai eszköz, amivel a lehető legpontosabb térbeli képet kaphatjuk nemcsak a fogainkról, de az egész arcüregünkről. Segítségével még a sima röntgen számára takarásban lévő területeket is jól megmutatja, így sokkal több információt ad a fogaink állapotáról, mint korábban bármi más. Mindez ráadásul hihetetlenül gyorsan megvan, mindössze 2 percet vesz igénybe, és már kész is a digitalizált képünk.

Ez a CBCT készülék sokkal kisebb, halkabb és ártalmatlanabb, mint elődei, arról nem is beszélve, hogy mennyivel részletesebb képet készít, minden kellemetlenséget mellőzve.

Modern berendezések használata a kezelések során

A Budapest Dentcare fogászati rendelőben kiemelten fontos, hogy minden páciensüknek a legmegfelelőbb megoldást tudják nyújtani, ezért szakorvosaik folyamatosan képzik magukat. Emellett pedig a fájdalommentes, gyors és pontos kezeléshez elengedhetetlen legmodernebb eszközökkel dolgoznak.

Az országban szinte egyedüliként rendelkeznek a CBCT berendezéssel, de emellett minden olyan szükséges eszköz megtalálható a rendelőben, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy teljes körű megoldást nyújtsanak.

Például a fogászati lézer használata szinte már mindennapos a rendelőben. Segítségével ugyanis nem csak pontosabb és gyorsabb munkát tudnak végezni, de a lézer összes jótékony hatását igénybe tudják venni. Ilyen például a fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatása.

A modern berendezéseket pedig a legújabb módszerek elsajátításával ötvözik, így szinte garantált a biztos segítség.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.