2022.09.14. 12:10:00 5904 229

Beköszöntött a városlátogatások szezonja - Így maxold ki!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha vége a forróságnak, az időjárással együtt az utazóközönség összetétele is megváltozik: a fürdőruhás bőröndöket felváltják az útikönyvekkel pakolt hátizsákok, homokos tengerpart helyett a kulturális és gasztronómiai lehetőségek kerülnek célkeresztbe.

Prága - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Prága

Miért jó újabb és újabb - belföldi vagy külföldi - várost felfedezni? Rengeteg értékes élettapasztalatot gyűjthetünk közben! Új ízek, új barátok, új életmódok és számtalan szép (vagy később majd viccesnek ható) emlék vár ránk, ha kimozdulunk a komfortzónánkból.

Hogyan érdemes városlátogatásra készülni?

Keress útitársakat magad mellé!

A tapasztalatlan vagy egyedül utazó csatlakozhat egy hasonló érdeklődésű, kisebb csoporthoz, például vesse fel a hosszú hétvége ötletét a családja vagy a baráti társasága körében, hiszen az út megszervezése (amely hosszabb időt is igénybe vehet, mint maga az utazás) egészen stresszes is lehet.
A nagy létszámú csoport veszélye viszont az lehet, hogy a sokféle igény mellett nehéz lehet végig vinni a saját elképzeléseinket.

Válassz reális úti célt!

A jó úti célnál a városban tölthető idő és az oda-vissza utazás jó arányban áll egymással. Figyeljünk arra is oda, hogy anyagi helyzetünknek megfelelő költségeket vállajunk csak be, hiszen a túlköltekezés miatti aggodalom elronthatja az utazás varázsát.
Egy friss felmérés szerint az anyagilag legkedvezőbb kirándulás idén ősszel Athénba valósítható meg, de Lisszabon és Krakkó is a pénztárcabarátabb úti célok között szerepel. A klasszikus őszi kedvencek Prága, Párizs és Budapest mellett pedig felkapott lett Isztambul, Berchtesgarden és Hallstadt is.

Készíts konkrét tervet az útra!

A legjobb a köré a nevezetesség/program köré építeni az útvonalat, amelyet a leginkább várunk. A némileg kedvezőbb szállásár miatt nem érdemes a nevezeteségektől túl távoli helyszínt választani, hiszen egy nagyvárosban értékes időt veszíthetünk a közlekedés miatt.

Forrás: www.womansera.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...