2023.06.23. 13:59:10 5348 241

Beöltöztek? – Ezzel lepd meg őket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szülőktől, a családtól külön otthonba költözni nagy dolog egy fiatal életében. És legyünk őszinték, a szülők életében is. Pláne, ha az elköltözés nem egyedül, hanem gyermekünk párjával történik. Persze, szinte azonnal elindul az agyalás: mivel lephetnénk meg a fiatalokat?

Új otthon, beköltözés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Új otthon, beköltözés

Az ember lánya és fia (vagyis inkább anyja és apja) szeretné valami igazán különlegessel, esetleg hasznossal megajándékozni az ifjúságot. Ha nincs ötletet, lentebb válogathatsz!

Valami apróság

Egy szép, dekorációnak is beillő váza, tál jó szolgálatot is tehet a későbbeikben. De akár díszként is remekül funkcionálnak! Egy apró csecsebecse is kedves emléke lehet a nagy eseménynek – a lényeg, hogy passzoljon az új otthon stílusához!

Ha biztosra mennél!

Ennél nincs is egyszerűbb: kérdezd meg, mire van szükségük! Egy kenyérpirító, vagy bármilyen háztartási eszköz biztosan hasznos lesz a fiatalok számára!

Ha félsz, nehogy haszontalan legyen!

Ebben az esetben – ha nem akarsz kérdezősködni – egy ajándékutalvány, esetleg szépen „becsomagolt” pénzösszeg biztos jól jön majd a fiataloknak!

Ha vicceskednél!

Az összeköltözésünkkor az egyik barátnőm lepett meg minket ezzel a jópofa ötlettel: hozott egy kiló sót és egy kiflit! A pékárut azért, hogy mindig legyen mit ennünk, a sót pedig azért, hogy ne legyen sótlan az életünk! Szerencsét hozott a kedvesség, és a kifli sokáig a konyhánk egyik dekorációja maradt – igaz, száraz változatban!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Húsz helyszínen több mint 50 program a 31. Gizella-napokon Veszprémben

Húsz helyszínen több mint 50 program várja az érdeklődőket a 31. Gizella-napok programsorozat keretében Veszprémben. A kulturális sokszínűség ünnepének nevezett rendezvénysorozatot május 6. és 12. között tartják.

Hasznos tippek a környezettudatos és takarékos életért

A nemzetközi fejlesztési program (UNDP) 2024 januárjában az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás elengedhetetlenségére hívta fel a figyelmet. Bizonyos intézkedések megtételét azért tartja kulcsfontosságúnak, hogy mindezekkel csökkentsük e drámai változásokkal szembeni sebezhetőségünket. Az elmúlt években tapasztalt szélsőséges időjárás, a tengerszint emelkedése egyre sürgetőbbé tette a lépések megtételét. Mi most azt igyekszünk körbejárni, hogy egyénenként, saját környezetünkben, otthonainkban, mit tehetünk a klímaváltozás elleni védelem érdekében, illetve a folyamat megfékezésében.

Vajon teljesen kizárhatjuk az életünkből a szintetikus anyagokat?

A műanyag ma már oly erőteljesen beépült az élet minden szegletébe, hogy egyelőre a tudományos-fantasztikus alkotásokban tudnánk elképzelni a tökéletesen műanyag mentessé formált világot. Talán maga a legendás rockzenész, John Lennon is beleszőné „Imagine” című ikonikus dalába, hogy képzeljünk el egy szintetikus anyagok nélküli, tiszta életet. Elképzelhető? Valóban akarjuk? Megéri? Ezekre a kérdésekre keresünk válaszlehetőségeket.