2021.12.20. 17:53:17 7927 288

Bőrhibák és az egészség – Van összefüggés!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kellemetlen pattanások sokszor megkeserítik az életünket. Mert persze, hogy akkor bújnak elő, amikor nem kellene, amikor éppen jelenésünk lenne valahol, vagy fontos eseményre készülünk. Ám ezek az apróságok nem csak esztétikailag zavaróak, hanem egészségünkről is üzenhetnek. Lássuk, mégis mit?

Pattanásos bőr - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pattanásos bőr

Mert nagyon nem mindegy, tested mely felületén bújnak elő a kellemetlen kis pontok! Mindnek más és más oka lehet.

Ha a szemöldököd bánja

Ha a két szemöldököd között tűnnek fel pattanások, akkor a hiba az étkezésedben keresendő. Meglehet, olyan ételérzékenységet, intoleranciát mutat, amiről még nem is tudsz!

Ha igencsak szembetűnő helyen tanyáznak

Igen, méghozzá a homlokodon. Ez az alvással, vagyis annak hiányával van összefüggésben. Próbálj meg éjszakánként 7, nagyon jó esetben 9 órát aludni, és látványos lesz a változás.

Ha az álladat díszítik a kis „cukiságok”

Nagy valószínűséggel kisebb vagy nagyobb hormonzavar áll a háttérben, amit érdemes kivizsgáltatnod, nehogy nagyobb problémát okozzon.

Ha az arcodat ékesítik piros pöttyök

Ebben az esetben a levegő minősége rossz a környezetedben. Esetleg dohányzol, így az apró pöttyök intő jelek is lehetne arra, hogy ideje abbahagyni a füstölgést.

Közvetlenül a szemöldöködet „támadják”?

Amennyiben igen, úgy érdemes kicsit több figyelmet fordítani az immunrendszeredre, ami nagy valószínűséggel kicsit meg van gyengülve.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Beszürkültél? – Csak semmi pánik, ezek a frizurák Neked állnak majd a legjobban!

Az első hajszál megjelenése nem kis pánikra adhat okot. Pláne, ha viszonylag korán, a húszas éveink elején, közepén bukkan fel. Aztán lassan hozzászokunk, a hajszálakból lassan tincsek lesznek, majd idővel az egész hajkoronánk ezüstben játszik majd. De nyugalom, az ősz hajszínnek is megvannak a maga előnyei!

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.