2019.06.18. 08:00:00 8991 240

Buborék-parti, szórakoztató játékok gyerekzsúrokra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néha még felnőtt fejjel is belefeledkezünk a buborékfújásba, nem csoda, hogy minden korosztály gyermekei szeretik a buborékokat! Most, hogy az időjárás lehetővé teszi a kültéri rendezvények szervezését, még egy eszközünk van a zsúrokon részt vevő gyermekek lefoglalására.

Szappanbuborék - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szappanbuborék

A gyerekek buborékokkal való szórakoztatására nemcsak játékokat ajánlunk, de felelevenítjük azt, amit a házi buborékfújókról tudni érdemes: Buborékfújót mindenkinek - így készíts folyadékot házilag

Körjáték buborékkal:

A résztvevők álljanak körbe, és válasszunk ki egy gyereket, aki megkezdi a kört. Állítsuk őt be a kör közepébe. Neki az lesz a feladata, hogy egy fújással annyi buborékot fújjon a levegőbe, amennyit csak tud. A többi játékosnak pedig meg kell próbálni a buborékokat minél tovább a levegőben tartani: fújással, ugrálással stb. Amikor az utolsó buborék is kidurran, új buborékfújó játékos kerül a körbe, mindaddig, míg mindenki sorra nem kerül.

Tipp: Lehet mérni a buborékfújók teljesítményét, így a végén az nyer, akinek a legkésőbb pukkant ki az utolsó fújt buboréka.

Csapatverseny pálcával:

A gyerekeket osszuk csapatokra. Minden csapat kapjon egy buborékfújó készletet és egy pálcát. A startvonaltól azonos távolságra helyezzünk mindegyik csapat elé egy „célállomást”. A feladat az, hogy a fújt buborékok egyikét a pálcával „el kell kapni”, és a pálcán egyensúlyozva el kell szállítani a célig, majd visszafutni a csapathoz és átadni a következő játékosnak a pálcát. A játék akkor ér véget, amikor az utolsó játékosnak is sikerül átjuttatnia a buborékot anélkül, hogy az szétpukkanna.

Vannak olyan szülők, akik például többszínű buborékfújó folyadékot is készítenek színezékkel, hogy a gyerekek a színes buborékokat egy-egy üres rajzlapon szétdurrantva kész kis műalkotásokat hozhassanak létre.

A buborékokkal való játékoknak csak a képzeletünk szabhat határt.

Forrás: thespruce.com/kids-bubble-birthday-party-games-2104649

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mindful étkezés – Mert a jóllét az asztalnál kezdődik

Az étel szervezetünk elengedhetetlen hajtóereje, energiabiztosítója, melynek huzamosabb ideig történő megvonása akár súlyos kimenetelű is lehet. Ám századunkra az ételekhez való viszonyulásunk gyökeres változásokon ment át, hiszen ma már nem csak akkor vesszük magunkhoz táplálékunkat, amikor éhesek vagyunk, hanem számos más tényezőtől is függővé válik az étkezésünk. Ha tudjuk, hogy az asztalra helyezett ételek mellett az étkezés minősége ugyancsak befolyással van a gyógyulásunkra, ám az egészségünk kárára is lehet, akkor tudatosabban állunk ehhez a kérdéshez.

Itt a tavasz! – Itt az ideje a lelki nagytakarításnak!

A tél vége, tavasz eleje felé nem csak a testünk, de a lelkünk is kívánja a csicsergős évszakot, hiszen elfáradunk a hosszú, hamar sötétedős, későn világosodós, hideg, fagyos hónapokban. Alig-alig bírjuk vonszolni megfáradt lelkünket a napsugaras évszakig, és meglepetten tapasztalhatjuk, hogy bizony rá is ráfér a nagytakarítás.

Öltözz okosan a fenntarthatóságot is szem előtt tartva!

A fenntarthatóság fő üzenete abban rejlik, hogy a jelen szükségleteinek kielégítése ne veszélyeztesse a jövő nemzedékeinek társadalmi, környezeti és gazdasági lehetőségeit. Az elkövetkező néhány mondatban azt igyekszünk körbejárni, hogy miért szükséges az öltözködés és a divat kapcsán is jobban törekednünk a fenntarthatóságra.