2020.06.29. 17:47:59 9591 263

Családi fotók újragondolva! – Megható videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A digitális technika fejlődésének köszönhetően családunkról, magunkról készült fotókat azonnal megnézhetjük. Viszont ennek a nagy változásnak van egy hátránya is: amilyen gyorsan elkészülnek a képek, olyan hamar el is tűnnek a sok új között, ha nem vigyázunk!

Családi fotók - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Családi fotók

Pedig milyen jó esténként elővenni a nagy családi fotóalbumot és megnézni a régi képeket. Milyen volt az élet előttünk, velünk kicsiként, nagyként. Milyen jó látni a szüleinket felhőtlenül, fiatalon és milyen jó lesz pár év múlva majd az unokáikkal készült fotókat nézegetni (feltéve, ha vesszük arra a fáradtságot, hogy előhívassuk őket).

Bevallom, nekem a kedvenceim az „Akkor és most” típusú fotók, vagyis ugyanazokkal a szereplőkkel, ugyanabban a pózban, élethelyzetben beállított képek, 10-20-30 vagy még több év különbséggel. Csemegézzünk a lenti válogatásból! Könnyezni ér!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...