2021.04.20. 12:45:00 9787 236

Csillagokba írt fajtaajánló: Ez a kutya a legjobb barátod! 2/1
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Leendő kutyatulajdonosként ezernyi tényezőt illik figyelembe venni, mielőtt egyáltalán arról szó esne, hogy milyen fajta kutya illik bele az életvitelünkbe. Mielőtt azonban a menhely felé vennénk az irányt, vizsgáljunk meg az asztrológiai jellemzőinket is a kutyatartás szemszögéből!

Különböző kutyafajták - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Különböző kutyafajták

Ahogy romantikus értelembe is van a csillagjegyünkhöz megfelelőbb partner, úgy a kutyafajták között is találunk olyat, amelyikkel valószínűleg jobban meg fogjuk találni a közös hangot. Te vajon a hozzád passzoló fajtát választottad, mikor kölyök került a házhoz?

KOS

Az ambiciózus és független jegyhez egy játékos és apportírozható fajta kutya tökéletes választás, pont ilyen a labrador! Ha a Kos a vízpart szerelmese, ugyancsak jó választás a könnyen kiképezhető portugál vízikutya is.

BIKA

A leghűségesebb csillagjegyhez a leghűségesebb fajtát ajánlják: A szeretetteljes boxerek hűsége pedig a Bikák egész családjára kiterjed, a végsőkig kitart gazdái mellett. Az élénk családdal rendelkező Bikák számára a gyerekszerető beagle is tökéletes társ lehet.

IKREK

A kíváncsi és dinamikus border collie híven tükrözi a csillagjegy érzelmi intelligenciáját, ráadásul sikeresen veszi a kihívásokat is. Az Ikrek két különböző oldalát a németjuhászok testesítik meg: akit ismernek, azokat a végtelenségig szeretik, de az ismeretlenektől a lehető legtávolabb tartják magukat (érzelmileg).

RÁK

A Rákok számára nagyon fontos az elköteleződés és az odaadás, ezt adja meg nekik az agár. A szelíd és sportos állat nem fogja cserbenhagyni őket. Másik jó választás ennek a zodiákus jegynek a Cavalier King Charles spániel, ezek az aprócskább kutyák rendkívüli alkalmazkodóképességükről ismertek, így tökéletesen alkalmazkodnak gazdáik hangulatához.

OROSZLÁN

A bátor és merész csillagjegy ugyanilyen kutyával érzi jól magát; a masszív masztiff emellett úgy lép fel védelmezőként, hogy rendkívül méltóságteljes marad. Meglepő ajánlásnak bizonyulhat az óriás házőrző helyett a mókamester mopsz. Ezt a vidám kis kutyafajtát az Oroszlánok módfelett szórakoztatónak fogják találni.

SZŰZ

A szorgalmas csillagjegy szorgalmas társaságra vágyik, így nekik egy elkötelezett északi kutyafajta, a szibériai husky, tényleg tökéletes társ lehet. A doberman vagy törpe pinscher félelem nélküli jelleme pedig a házőrzési feladatok terén lesz nagyon meggyőző a Szüzek számára.

Forrás: www.familyminded.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...