2023.05.09. 12:30:00 5682 222

Dalok takarításhoz: Riszáld, hogy jobban menjen a munka!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Összegyűjtöttél minden szükséges felszerelést és takarítószert a tervezett takarításhoz? A hatékonysághoz ennyi nem lesz elég, le is kell egyszerűsíteni az eddigi takarítási módszereidet: a mikroszálas portörlők és az univerzális tisztítószerek igazi csoda fegyverként fognak működni, de egy fontos dologra még gondolnod kell: Legyen kéznél egy király lista a kedvenc zenéidből!

Takarítás zenehallgatás közben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Takarítás zenehallgatás közben

Miután elkészítetted azt a fontossági listát, ami a leginkább takarítandó területektől halad a még hanyagolható dolgok felé, jöhet a személyiségedhez passzoló zenei lista elkészítése is! A zenehallgatást azért nem érdemes kihagyni a folyamatból, mert segíthet abban, hogy hatékonyabban és motiváltabban végezhessük a feladatainkat. Attól függően válasszunk zenét, hogy több energiára és lendületre van-e éppen szükségünk, vagy pont ellenkezőleg, le kell-e kicsit higgadnunk az összpontosításhoz.

Koncentrációt elősegítő zenék

A klasszikus zenék, például a nagy zeneszerzők Mozart és Beethoven szimfóniái, tökéletes háttérzenének számítanak. De ne feledkezzünk meg a műfaj mai képviselőről sem: A modern (film)zeneszerzők alkotásai között is bőven akad olyan, amely segítségével sikeresen csökkenthetjük a (takarítással járó) stresszt.

Abel Korzeniowski - Dance For Me Wallis

Energiát adó zenék

Az ütemes ritmusok és a vidám dallamok lendületet adnak, és általuk jó kedvvel fogjuk elvégezni az összes házimunkát. Legyen ez akár pop, rock vagy latin zene, a táncra perdítő muzsika fel fogja fokozni energiaszintünket, hátha még ráadásul a takarításról is énekelnek benne!

Betty Wright - Clean up Women

Cage The Elephant - Mess Around

Katie Melua - Jack’s Room

Jack Johnson - Washing Dishes

Most már csak azt kell megoldani, hogy a zene a takarítandó helyiségek mindegyikébe elkísérhessen téged, és segítőidet. Mert ugye nem egyedül takarítod ki az egész házat?

Forrás: www.youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...