2020.08.02. 13:26:22 9562 260

Dobd fel a kerítésed! - 4+1 hasznos ötlet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Úgy érzed, végre tökéletes a ház, terasz. Az udvar is szépen alakul, de mintha valami hiányozna. Pedig a fű lenyírva, a bútorok a helyén, még a napernyő is tökéletesen áll. Ha szeretnéd még fokozni a hatást, a keretet is dobd fel. A keretet, vagyis a kerítést!

Szép kerítés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szép kerítés

Elég, ha körülnézel a ház körül, vagy a házban, a padláson, vagy a pincében, remek kerítés dekorációkra bukkanhatsz!

Eddig az asztalon…

… most a kerítésen kapnak majd helyet! A régi, díszes fémtálcák feldobják a legegyszerűbb deszkakerítést is. De ugyanilyen jól mutathatnak a szépen díszített tányérok is.

Vedd elő a kézügyességed!

Kapd elő az ecseteket, festéket és pingálj a deszkákra valami mókásat/kedveset! Lehetnek vidám arcok, virágok, formák, színesek, vagy éppen fekete-fehérek.

Ami mindig bejön!

Néhány futónövény könnyedén feldobhatja az unalmas kerítést! Akár formára is vághatod a zöldeket!

Még mindig a növények!

Rögzíts néhány akasztót a kerítésre, és aggasd rá kedvenc virágaidat, vagy éppen nagyon is kedvelt fűszernövényeidet! Ha ezeket színes cserépbe teszed, még inkább feldobhatod az unalmas kerítést!

Adj neki keretet!

Gyűjts össze régi képkereteket, fesd le őket ugyanolyan színűre, vagy éppen pompázzanak a szivárvány minden színében és rögzítsd a kerítésre!

Forrás. morzsafarm.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...