2020.12.31. 16:09:22 10704 258

Egy álomesküvő a kórházi ápolók szervezésében
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy rákos beteg és a mesevilággá alakított kórházi váróterem története, ami egy varázslatos tündérmesébe illő cselekedet, ám ez a valóság! 2020-ban, a világjárvány kellős közepén.

Menyasszony és vőlegény - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Menyasszony és vőlegény

Samantha Preston (22) 2019-ben került kórházba. Késői stádiumú oszteoszarkómát, azaz a csontrák egyik fajtáját diagnosztizálták nála. Samantha azóta is küzd az életéért, nemcsak magáért, hanem kisfiáért Odinért és imádott vőlegényéért, Angel Aquilar-ért is. A Phoenix-i Banner Thunderbird Medical Center ápolói látva a nő nem mindennapi küzdelmeit és a vőlegény csodálatraméltó támogatását, szerettek volna valami különlegeset tenni a párért. Ezért úgy döntöttek az ápolók, megszervezik Samantha álomesküvőjét.

Az álomesküvő

Amy Mabry, a center gyermekonkológiai központjának ápolónője, ezekkel a szavakkal fordult Samanthahoz: „Pénteken hosszú transzfúziós napod lesz. Mi lenne, ha megszerveznénk az esküvőt, itt, a klinikán? Mi mindent megoldunk!” Samantha csillogó szemei megadták a további lépésekhez szükséges löketet. Kelley Hunt önkéntes munkás és Courtney Smith gyermekgyógyászati szakértő a gyermekonkológiai csoport segítségével azonnal elkezdték szervezni az álomesküvőt a fiatal párnak. Mindössze három napra volt szükségük az ápolóknak ahhoz, hogy egy fantasztikus esküvői helyszínt varázsoljanak a kórházi váróteremből.

„Gondoskodni akartunk róla, hogy Samanthának épp olyan csodálatos legyen ez a nap Angel és Odin társaságában, mint amilyen csodálatos ő maga.” – mesélte Amy.

Courtney Smith gyermekgyógyászati szakértő szerint a csapata több iskolai bál, teadélután és családi esemény megszervezésében jeleskedett, ám Samantha esküvőjének megszervezése egy történelmi esemény volt, hiszen az ő betegei a gyermekosztályon nem túl gyakran házasodnak.

Shamanta szavai

Csodálatosan feldíszitették a környezetet az ápolók és tökéletesen megszerveztek mindent, még arra is figyeltek, hogy az intravénás injekció állványát eltakarják és ezzel egy természetes, ámde mégis egy varázslatos esküvőt valósítsanak meg az ifjú párnak. Samantha szavai az alábbiak voltak:

„Mindig is emlékezni akartam arra, hogy pozitív hozzáállással kell legyőzni a nehézségeket, mert így a legkönnyebb átvészelni azokat. Tudom, hogy mindenkinek megvannak a problémái, bármik is legyenek azok. Igen, én a rákkal küzdök, de vannak más családok is, akik most a COVID-19 vírussal küzdenek. Vannak olyan családok is, akik már sokkal régebben küzdenek a rákkal, vagy más problémákkal, mint én. Ezért emlékezned kell rá, hogy mindig pozitívnak kell maradnod, függetlenül attól, hogy milyen helyzetben vagy, és milyen akadályokat kell legyőznöd.”

Samantha Preston szavai, aki úgy hiszi mindig mindene megvolt és nem tartozik az életnek semmi mással csak hálával.

forrás: twice.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...