2024.08.16. 17:39:41 6064 206

Egyszerű trükkök, hogy a hajad dúsabbnak hasson
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha dús, minden helyet betölt, akkor azért nem szeretjük. Mert úgy érezzük, nem tudunk vele bánni, mintha külön életet élne. Naná, hogy a hajkoronánkról van szó, amit imádunk, de meg kell tanulnunk kezelni. Ugyanúgy, ahogy kevésbé dús, már-már lelapuló tincseket is.

Dús, hosszú haj Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dús, hosszú haj Fotó: 123rf.hu

Ha utóbbiakkal bírsz Te is, akkor mutatunk néhány tippet, hogyan is varázsolhatsz magadnak dúsabb hatású hajkoronát néhány pofon egyszerű trükkel.

  • Nem mindegy a választék! Meglehet, a hajad olyan hosszú ideje van ugyanazon a helyen elválasztva, hogy már-már kikopott azon a helyen. Na jó, ez túlzás, de az tény, hogy bele tudnak kényelmesedni a tincsek ebbe a helyzetbe. Válaszd el másik helyen a hajadat és meglátod, már ez is sokat dob majd a séródon.

  • Beszélnivalód lesz a fodrászoddal! A színnel, vágással is sokat lehet trükközni, hogy nagyobb volument kapjon a hajad! Válassz olyan színt, illetve olyan frizurát, amivel elérheted, hogy a hajad sokkal dúsabbnak hasson. A fodrászod, aki ismer Téged is, és a hajadat is, biztosan segít Neked ebben!

  • Válts! Meglehet, érdemes végignézned azokat a készítményeket, amiket a hajadra használsz! Az is előfordulhat, hogy ezek azok, amelyek túlságosan megterhelik a tincseid, emiatt lapulnak rá a fejedre!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...