2020.08.21. 06:59:08 9992 268

Éljen az újrahasznosítás! – Készítsetek parkolót wc-papír gurigából
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ötlet már egy ideje megvolt, most vagyunk éppen az anyaggyűjtés fázisában, és remélhetőleg, egy őszi esős délelőttön vagy délutánon meg is születik a nagy mű: elkészül a világ (majdnem) legszuperebb autós parkolója, wc-papír gurigából, a legmenőbb matchboxoknak, szigorúan az újrahasznosítás jegyében!

WC-papír guriga - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com WC-papír guriga

A hozzávalók

Ehhez szükséged lesz egy nagyobb méretű kartondobozra (a kisautók, illetve a gurigák számától függően), wc-papír gurigára, festékre, ragasztóra, ollóra, esetleg csomagolópapírra.

Az előkészületek

A kartondoboz tetejét távolítsd el, állítsd az egyik rövidebb oldalára. Ha szeretnéd belül, vagy éppen kívül valamilyen színűre lefesteni, azt még most megteheted, mielőtt a gurigák belekerülnek. De ha kartondoboz esetén kívülről nem szeretnél bíbelődni a festéssel, szerezz be egy témában passzoló (mondjuk kisautós) csomagolópapírt, és vond be azzal a dobozt. Ha a gurigáknak is szeretnél színt adni, még a ragasztás előtt megteheted, hogy kifested őket, akár egy színűre, akár különbözőre.

A „főfogás”

A munka érdemi része most jön: miután a doboz és a gurigák is megkapták a megfelelő színt, és meg is száradtak, a dobozba egyenként, egymásra pakolva ragasszuk be a gurigákat. Lehetőleg szépen rendezzük el a kis hengereket egymás fölé. Várjuk meg, míg a ragasztó megszárad és már birtokba is vehetik a család legifjabb tagjai a remekművet.

Ötlet: tunder-var.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...