2021.07.24. 10:59:11 7151 214

Érezd magad otthon a természetben is! – Tippek kempingezéshez
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha idén Nálatok a szállodák, apartmanok kényelmét a kempingezés izgalmai veszik át, nem árt felkészülni, pláne ha kezdők vagyunk ezen a téren. Mindegy, hogy lakókocsiban, vagy éppen sátorban hajtjuk álomra a fejünket, a hazai koszt jól fog esni. Csak meg kell teremtenünk a körülményeket.

Kempingezés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kempingezés

Szerencsére, ha jól felkészülünk, nem ér majd minket meglepetés, ha főzőcskézni támad kedvünk.

Így indulj kempingezni, ha főzni is szeretnél

Persze, a komplett konyhát nem vihetjük magunkkal, de törekednünk kell arra, hogy minden kéznél legyen, ha megéhezik a banda.

Amit szerezz be:

  • Szükséged lesz egy nyeles lábosra, serpenyőre, esetleg wokra – ezekben körülbelül minden kemping-kompatibilis étel elkészíthető.

  • Kemping gázfőzőt szerezz be, méghozzá nagy teljesítményűt. Egy kemping gázpalack is jó szolgálatot tehet.

  • Ha nálad a kempingezés egyet jelent a bográcsozással, mindenképpen vigyél magaddal egy ilyen edényt, hozzá tartozó állvánnyal.

  • Ne maradjon otthon az alufólia sem, fedő híján az edények lefedésére is használhatod. De tányért, evőeszközt is hajtogathatsz belőle, ha ezek otthon maradtak.

  • Ami nélkül nehézkes lenne a „kemping-háztartás” elvezetése, az a mindet letakaró, mindent „kifogó” konyharuha, akár több is.

  • Hogy legyen mivel szeletelni, egy vagy több éles kés, hogy legyen min szeletelni, ahhoz pedig egy vágódeszka nem hiányozhat a repertoárból.

  • Hogy se a hangulat, se az ételeink ne legyenek sótlanok, fűszereket mindenképpen vigyünk magunkkal! Ugyanígy nem hiányozhatnak olyan fontos összetevők, mint az olaj, vagy valamilyen zsiradék.

  • Ne hagyd otthon a nyársakat sem, de szoríts helyet a merőkanálnak, tésztaszűrőnek, evőeszközöknek, tányéroknak, poharaknak is.

  • Hogy másnap is tiszta edényekből ehess, mosogatószert és szivacsot is vigyél. Egy nagyobb edény, amiben kivitelezhető a mosogatás, illetve egy vízhordásra alkalmas kanna sem árt.

  • Ötleteket, konkrét terveket, mit is fogtok enni, míg a kemping vendégei vagytok! Kempingezéshez passzoló ételekről következő cikkünkben olvashatsz!

Forrás: parkkemping.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...