2023.05.13. 17:45:40 7018 241

Esküvő szez-ON! – Indulnak a lánybúcsúk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Legyünk őszinték: az esküvő, lakodalom szerelmes, megható, olykor vicces, ám mindenféleképpen emlékezetes pillanatai mellett a lány- és legénybúcsúk vidám mozzanatai is örök emlékként élnek majd mind a pár, mind a résztvevők emlékezetében. Már ha utóbbiról egyáltalán maradnak emlékek…:-)

Lánybúcsú - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lánybúcsú

Mert bizony, a legtöbb esetben a lányság és a legénylét elbúcsúztatása nem kevés alkohol elfogyasztásával jár, és ez bizony okoz némi bonyodalmat. Naná, hogy e jeles események a filmkészítőket sem hagyták hidegen, így nem egy remek alkotás született a témában. Vegyük górcső alá elsőként a lánybúcsúkat!

Lánybúcsú

Csajok hajnalig

Koszorúslányok

Best Night Ever

Hogyan éljük túl a lánybúcsút? - Cómo sobrevivir a una despedida

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában