2024.02.12. 17:45:17 7174 246

„Ez majdnem szerelem volt…” – Dalok az elmúlt, vagy sosemvolt szerelemről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Itt a Valentin-nap, amikor szerelmesek borulnak egymás nyakába, ígérik meg egymásnak, hogy „csak veled”, „csak Téged”. A kevésbé szerelmesek, vagy azok, akik éppen két boldog időszak között vannak, már kevésbé ugranak ki a bőrükből ezen a szép februári napon.

Szerelem, szomorúság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelem, szomorúság

Mert van, hogy valami miatt egy soha véget nem érőnek hitt kapcsolatban is kialszik a tűz, sőt, már nem is pislákol, egyszerűen csak elmúlik. Nincs harmadik, negyedik, aki feldúlja, nincsenek nehézségek, ám már nem ugyanaz, amint az elején. A szerelem elmúlt, mintha soha nem is lett volna.

Bonanza Banzai: Valami véget ért

Kovács Kati: Ha legközelebb látlak

Máté Péter: Ez majdnem szerelem volt

Zorán: A szerelemnek múlnia kell

Ám minden csalódottság, fájdalom ellenére eljön majd a pillanat, amikor megtanuljuk értékelni a múltbéli kapcsolatunkat és kimondjuk: bárhogy is volt, jó, hogy megtörtént, újra így csinálnánk mindent!

Ray Dalton: I do it again

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában