2018.01.18. 16:52:39 19885 592

Fahéj és lábszag – Hogy jön ez össze?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg nyáron kényelmes, szellős papucsokban, szandálokban rójuk a napi kilométereket, így télen meleg cipőbe bújtatjuk lábainkat a csapadék, hideg, fagy elől. Jól is van ez így, ám azzal számolnunk kell, hogy a meleg lépőben bizony jobban izzad a lábunk, ami sokszor jár kellemetlen illatokkal is.

Fahéj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fahéj

Ilyenkor igyekszünk felvenni ez ellen a harcot, a patikákban, drogériákban található készítmények segítségünkre lehetnek ebben. Ha valami gyorsabb, természetesebb megoldást szeretnénk, csak meg kell néznünk, hogy is állunk a téli fűszerekkel!

Nem csak a süteménybe jó!

Azok közül is egyvalamire lesz szükségünk, méghozzá egy kis fahéjra! Esténként egy csipet őrölt fahéj a cipőbe, és viszlát, lábszag!

Nem csak a szagot űzi el!

Antibakteriális hatásának köszönhetően a fahéj a lábgomba ellen is felveszi a harcot!

Hátránya? Sajnos van az is!

Ugyan a fent említett problémákkal játszva felveszi a versenyt a fahéj, egyetlen hátránya, hogy lábunk barnás színben pompázik majd tőle. DE! Szerencsére, egy kis szappan és víz ezen is könnyen segíthet!:-)

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...