2023.01.22. 08:46:31 5872 227

Fair play-pályázat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Pályázatot hirdetett a különböző kategóriák díjainak elnyerésére a 2022-es évre vonatkozóan a Magyar Fair Play Bizottság.

Fair play - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fair play

A testület a javaslatokat február 28-ig várja, pályázni fair play cselekedet, életmű díj, a fair play eszméjének népszerűsítése, a sport szolgálatában, továbbá fair play a művészetben, a tudomány területén kategóriában lehet.

"A MOB fair play bizottság immár 55 éve díjazza azokat a cselekedeteket, melyek a sportszerűséget, a tiszteletet, egymás megbecsülését és segítését a leginkább kifejezik. - mondta Kamuti Jenő, a testület elnöke. - Évről évre egyre több olyan esettel találkozunk, melyekre érdemes a szélesebb közönség figyelmét felhívni. Ezek a példák azok, amelyek a jövő generációinak mintául szolgálnak arra, hogy nem a minden áron győzelem az egyetlen út. Bíztatok mindenkit, hogy ha látott, hallott igazi fair play cselekedetről, ossza meg velünk."

A javaslatoknak - melyeket a testület a gabor.deregan@fairplayinternational.org címre vár - tartalmazniuk kell a fair play rövid leírását. Amennyiben fotó vagy videó is rendelkezésre áll, azt is kérik csatolni a pályázat kiírói. A bizottság a beérkező jelöléseket értékeli és a legérdemesebbeket díjazásban részesíti.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Külső és belső méregtelenítés természetesen

Ki ne szeretne a reggeli ébredéskor erőtől duzzadóan kipattanni az ágyból? Jó lenne a fásultságot, levertséget, bágyadtságot, ingerültséget, valamint az emésztési zavarokat, fejfájást, a különféle bőrbetegségeket csak hírből ismerni? Marie Farquharson könyvében, a Természetes méregtelenítésben arra hívja fel a figyelmünket, hogy az, ahogyan a saját bőrünkben érezzük magunkat arról a testi képességünkről fest képet, ahogyan a mérgekkel bánunk.

Poke bowl, ízletes és színes tál Hawaiiról

A Poke bowl, vagy más néven csak "poke", az utóbbi évek egyik legnagyobb ételtrendje lett világszerte. Ez a Hawaii-szigetekről származó étel a friss, nyers halat, zöldségeket és szószokat kombinálja egy tálba helyezve. Annak ellenére, hogy eredete a ’70-es évekre nyúlik vissza, a poke mostanra újra divatossá vált, különféle variációkban jelenik meg az egész világon, így Magyarországon is.

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.