2020.07.31. 10:27:14 7750 210

Felesége darabolt fel egy ukrán rappert
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Őrizetbe vette a szentpétervári rendőrség az Andy Cartwrigt művésznéven ismertté vált Alekszandr Jusko ukrajnai születésű rapper feleségét csütörtökön, miután beismerte, hogy feldarabolta férjét.

Bilincs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bilincs

A feltehetően kábítószer-túladagolásban elhunyt 30 éves Jusko maradványait öt szatyorban találták meg egy hűtőszekrényben, miután felesége ügyvédje felhívta a rendőrséget. A jogász elmondta, az asszony nem akarta, hogy megtudják, milyen "dicstelenül" ért véget a férje, ezért úgy gondolta, jobb, ha inkább nyomtalanul eltűnik.

A holttestet feldarabolta, de nem tudta, hogy mit kezdjen vele. Jusko szombaton halt meg.

Az esetről beszámoló hírügynökségek felhívták a figyelmet arra, hogy Szentpépterváron az utóbbi időben elszaporodtak a darabolós ügyek. A legismertebbé Oleg Szokolov történész esete vált, aki tavaly novemberben gyilkolta meg fiatal élettársát.

Nemrégiben egy fiatal szentpétervári férfi ismerte el, hogy felaprította a felesége testét, és a város közelében is kifogtak a folyóból egy részekre szabdalt hullát.

Forrás: MTI)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Az ókori argentinok háziállatként tarthatták a rókákat

Egy ókori argentin temetkezési helyen talált rókacsontok vizsgálata alapján a tudósok azt a következtetést vonták le, hogy az akkor emberek háziállatként tarthatták a rőt ragadozókat.

A pszichológushoz járással kapcsolatos mítoszok, gyakori tévhitek

“Pszichológushoz járni badarság. Ez csak egy újabb külföldről beszivárgott hóbort. Talán csak nem vagy őrült? Vannak, akiknek minden ostobaságra jut idejük. Fölösleges pénzkidobás. Hogy mik vannak…” Ilyen és ehhez hasonló vélekedések egész garmadájával találhatjuk szembe magunkat, ha a pszichológushoz járás kérdéséről esik szó. De vajon mi felel meg a valóságnak?

Van a produktivitásnak sötét oldala?

Ha a Google keresősávjába bepötyögjük az angol „obsession with”, magyarul: a megszállottság kifejezést, akkor az első automatikus kiegészítés nem más lesz, mint a „productivity”, azaz a termelékenység. Amennyiben magyarul írjuk be a „produktivitás” szót a sávba, úgy az első javasolt kiegészítés a „növelése” lesz. Tehát az angol példa nem sokban tér el a magyar változattól, melyből arra lehet következtetni, hogy a termelékenység-fokozás igénye szinte mindenhol ugyanolyan mértékű. Önmagában a „megszállottság” kifejezés sem a feddhetetlenségéről híres, hanem egy rögeszmeként is emlegetett szorongásos pszichológiai zavarként van számon tartva, mely az esetek többségében negatív hatást gyakorol az ebben érintettek életére.