2023.07.08. 17:44:48 7549 216

Filmbe illő ölelések – 4+1 emlékezetes filmes ölelés
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ölelés jó annak, aki adja, és annak is, aki kapja. Mert feltölt, megnyugtat, örömmel és boldogsággal tölt el. Minden nap kellene gyakorolnunk, akár naponta többször is. Ám sajnos, mintha erre is egyre kevesebb idő jutna, mint minden másra, amivel erősíthetnénk embertársainkat és magunkat is!

Ölelés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ölelés

Ugyan szombatja a Nemzetközi Ölelés Napján is túlvagyunk már, hiszen az július első szombatja, illetve az Ölelés Világnapja, vagyis október 15. jócskán előttünk van (fontos, hogy a hűvös, őszi időben is jusson némi melegség a szívünkbe!), azért ölelkezni mindig jó. Úgyhogy menj, öleld meg a kedvesed, anyukád, apukád, gyerekeid, barátaid, vagy csak magadat, és töltődj! Aztán nézd meg a filmtörténet legérdekesebb, legmegrázóbb, legfelemelőbb öleléseit!

Szenvedélyek viharában

Terminátor

Ollókezű Edward

Amerikai História X

Viharsziget

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...