2021.02.12. 16:12:42 8844 217

Filmek a szerelemről Bálint-napra, nem csak szerelmeseknek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem csapsz hűhót a Valentin-nap körül? Sebaj! A vasárnap esti filmezésbe azért begyűrűzhet egy kis romantika, nem? Szerelemről szóló filmek pedig mindenféle műfajban készültek már, így tényleg ezernyiből tudunk válogatni.

Romantikus filmnézés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Romantikus filmnézés

Romantikus filmet nézni azért jó, mert szabadon engedhetjük az érzelmeinket. A romantikus vígjátékoknak megvan az a megnyugtató előnye, hogy borítékolható a boldog befejezés. A romantikus drámák pedig még tartogatnak izgalmakat a végkifejletet illetően. Válassz hangulatodhoz mérten belőlük!

Főszerepben a jeles nappal - Valentin nap

Jessica Alba, Julia Roberts, Ashton Kutcher és Jamie Foxx csak néhány név a parádés szereposztásból. Párkapcsolatban élők és egyedülállók életébe tekinthetünk be ebbe az összetett, mégis könnyed történetben.

Amit egyszer mindenkinek látnia kell - Szerelmünk lapjai

Nicholas Sparks méltán híres, azonos című regényének megfilmesítése kiérdemelten öregbíti a két főszereplő Rachel McAdams és Ryan Gosling nevét. Az 1940-es években két eltérő társadalmi osztályból származó fiatal küzd meg a szerelmükért.

Mattew McConaughey rajongóknak - Az esküvőszervező

A főhős már adott, csak egy gond van vele: nemsokára megnősül! A Jennifer Lopez által alakított esküvőszervező pedig nagy dilemmába kerül, hiszen beleszeret az ügyfelébe. A régi vagy az új szerelem bizonyul majd erősebbnek?

Igaz szerelem a valóságban – Fogadom

Channing Tatum és (igen, ismét) Rachel McAdams tolmácsolásában egy olyan ifjú házaspár történetét ismerhetjük meg ebben egy valós események alapján készült filmben, akiknek egy súlyos baleset következményeivel kell megbirkózniuk. Sikerülhet-e újból egymásra találnia a fiataloknak, miután egyikük örökre elvesztette az emlékezetét?

Sztárparádé és szerelmek a nagyvárosban - New York, szeretlek!

Az alkotást tucatnyi szerelmi történet alkotja, mindegyik más és más rendező nevéhez köthető, ám mindegyik ugyanabban a városban zajlik. Az érzelmek hullámvasútjára készüljön valamennyi néző, hiszen lesz itt minden a megnevettető jelenetektől kezdve az elgondolkodtatóig.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A legjobb "nagyi lekvárja" receptek

Mai napig a számban is összefut a nyál, ha eszembe jut gyerekkorom szilvalekvárja. Családi házban éltünk, nagy kerttel. Sosem felejtem el, amikor ősszel elindult a gyümölcsszezon, összegyűlt a nagy család a szomszédsággal, és elindult a lekvárfőzés. Óriási üstben rotyogott a szilva, egész éjjel őrizték, kevergették, hogy jól megfőjön. Mi gyerekek természetesen nem mehettünk az üst közelébe, de emlékszem mennyire élveztük a felhajtást, az illatokat és egymás társaságát. Alig vártuk a kóstolást. Ott álltunk sorban a jókora karéj vajas kenyerünkkel, amire rákerült a frissen elkészült, épphogy kihűlt szilvalekvár.

Neki is szüksége van a „kényeztetésre” – Így ragyogjon újra a telefonod tokja

Azt már régóta tudjuk, hogy a telefonunkat bizonyos időközönként, jó esetben napi rendszerességgel nem árt fertőtlenítő tisztítószerrel átkennünk, mert baktériumok, egyéb kórokozók közkedvelt „nyaralóhelye”. Ha tokban tartod a telefonodat, természetesen mindez arra (is) vonatkozik.

A hét elején ismét csapadékosabb lesz az idő, a hét második felében melegedés kezdődik

A hét elején ismét csapadékosabbra fordul az időjárás és megerősödik a szél is, a legmelegebb órákban a hőmérséklet 14-20 fok között alakul. A hét második felében időszakos szakadozások mellett nagyrészt erősen felhős lesz az ég, és záporok, zivatarok is előfordulhatnak, de a hőmérséklet csúcsértéke ekkor már 15 és 24 fok között alakul.