2023.03.10. 08:37:15 7602 269

Fogd a bőröndödet, és indulj el Tenerifére – akár egy e-book árából (X)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha már most alig bírsz magaddal, mert legszívesebben azonnal elindulnál az idei nyaralásodra, akkor ezért a cikkért még hálás leszel nekünk. Elhoztuk neked a lehetőséget, hogy megnyerj egy 5 csillagos nyaralást Tenerife szigetére, sőt, idén akár egy csillaggal többet is kihozhatsz az utazásra szánt pénzedből. Mutatom, hogyan!

Tenerife - Los Gigantes - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tenerife - Los Gigantes

Biztosan te is sűrűn eljátszol a gondolattal, hogy összepakolod a cókmókodat és elindulsz egy olyan helyre, ahol a gondjaidat magad mögött hagyva, finom koktélokat szürcsölgetve élvezheted a szabadságot.

Sokan vagyunk, akik a munka és más kötelezettségek mellett ritkán tudunk csak időt szakítani az igazi feltöltődésre. Az évi egy-két nyaralás talán az egyetlen lehetőséged a pihenésre, a kalandok és az újdonságok megélésére. Végre tényleg élvezheted az életet! Már, ha sikerül valóban jó nyaralást kifognod.

Ketyeg az óra, a pénzed pedig egyre kevesebbet ér

Utazni is egyre drágább, a főszezonhoz közeledve pedig az igazán jó ajánlatok villámgyorsan betelnek. Kettőt pislogsz, és a kiszemelt szállodában már egyetlen szoba sincs, a repülőn pedig még egymás mellé sem tudtok leülni. Mire észbe kapsz, ott tartasz, hogy a nyaralásra szánt összegből közel sem tudod kihozni azt a színvonalat, amit megéri kifizetni.

Idén viszont nem muszáj beérned azzal, ami marad. Csak figyelj!

Mitől jó a nyaralás?

Természetes, hogy ha már elindulsz, akkor szeretnéd tényleg élvezni a kirándulást. De mi van, ha az egyikőtök csak napozni és koktélozni vágyik, a másik viszont imádja az izgalmas vízi sportokat? És akkor még nem is beszéltünk a gyerekekről, akik két nap után már halálra unják magukat, ha nincs a közelben egy menő csúszdapark. Kevés népszerű nyaralóhely tud megfelelni ennyiféle szempontnak, főleg, ha nem szeretnétek túl sok időt tölteni a repülőn. A Kanári-szigetekhez tartozó Tenerife azonban éppen ilyen hely.

Tenerife: homokos partok, kék óceán, és számtalan kaland

Sajtos Gábor és felesége, Krisztina már 6 éve foglalkoznak utazásszervezéssel, és a legtöbb ügyfelük éppen a sokszínű élményekre vágyó utazók közül került ki. A holidayintenerife.eu alapítói ugyanis egy nyaralás alkalmával menthetetlenül beleszerettek a szigetbe, azóta pedig már rengeteg magyar kalandor álomnyaralását sikerült megvalósítaniuk.

„Szinte mindenki megfogadja, hogy visszatér még a szigetre, aki ellátogat ide. Tenerifét egyszerűen nem lehet nem szeretni. Itt még az időjárás is tökéletes: sosincs túl hideg, vagy túl meleg. Tényleg olyan, mint a földi paradicsom, ahol mindenki megtalálja a számítását.” – mondja Gábor, és a velük nyaralók visszajelzéseit olvasva biztosak lehetünk benne, hogy nem túloz.

„Ezt egyszer mindenkinek látnia kéne!”

Gábor éppen egy fiatal párral beszélgetett, akiknek az üdülését ők szervezték, amikor elhangzott a fenti mondat. Valóban: ugyanezt gondolták ők is, amikor Krisztinával belevágtak a tenerifei utazások szervezésébe.

„Az elmúlt évek nehézségei után különösen fontos lenne, hogy minél többeknek legyen lehetősége egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból, és megismerkedni egy olyan világgal, ahol mindig tavasz van, és mindig van remény.” Ezért Gábor és Krisztina idén megálmodtak egy fantasztikus ajánlatot.

Nyerj 5 csillagos álomnyaralást, és vidd haza a biztos ajándékokat

A tenerifei nyaralások szakértői úgy döntöttek, hogy 2023-ban még az eddigieknél is többet tesznek azokért az utazni vágyókért, akik nem szeretnének lejjebb adni a 4 vagy 5 csillagos szállodában eltöltött nyaralásukból.

Kidolgoztak egy nyereményjátékot, amiben a garantált ajándékok és kedvezmények mellett akár egy 2 fős, 5 csillagos álomutazás is a tiéd lehet. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy választasz egyet a nyereménycsomagok közül, amelyek nem csak a nyereményszelvényedet tartalmazzák, de a garantált kedvezményre jogosító kuponokat és a Tenerife titkai című útikönyvet is megkapod.

Tenerifén idén többet érhet a pénzed

A főnyeremény 2 fő részére szól: 2023. július 1.- és augusztus 31. között 7 éjszakát tölthettek el egy 5 csillagos szállodában. A nyeremény ezen kívül tartalmazza még a repülőjegyeket, a 32 kg-os feladott poggyászokat, valamint a félpanziós ellátást is. Valamint részt vehettek egy Double Jetski túrán és egy helikopteres túrán is. De ez még nem minden!

Gáborék a főnyereményen kívül kisorsolnak 7 db delfin- és bálnanéző hajótúrát, valamint 3 db Ferrari F12 Berlinetta élményvezetést is. A nyereménycsomagokban található kedvezményre jogosító kuponok segítségével pedig akár 200 €-t is spórolhatsz az idei nyaralásod árából. Így mindenképpen olcsóbban jössz majd ki, ha Gáborékra bízod az idei kikapcsolódásodat – akkor is, ha véletlenül nem te viszed el a fődíjat.

Ez sem tart örökké, tehát ne késlekedj

A nyereményjáték 2023. március 14., 20:00-ig tart. Ezt követően már egyik ajánlat sem lesz elérhető. Ha szeretnéd bebiztosítani az idei pihenésedet, akkor ezen a linken tudsz beszállni a játékba.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...