2021.08.30. 17:47:49 9749 239

Főszerepben az iskola – Filmek, amiket mindenképpen nézz meg, ha Nálatok is indul a suli
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nincs mese, néhány nap, és indul a suli-buli. A tankönyvek, füzetek bekötve, a táska összekészítve, a tanszerek beszerezve. Már csak a lelkünket, illetve gyermekünk, unokánk lelkét kellene felkészíteni arra, hogy nemsokára indul a tanév. Talán egy közös mozi a segítségünkre lehet.

Iskola - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Iskola

Filmek, melynek főszereplői szintén az iskolapadot koptatják vagy éppen a katedra mögött állnak, és legalább olyan nehézségekkel néznek szembe, mint bármelyik diák vagy tanár.

Good Will Hunting

A balhés srácról (Matt Damon), aki egy egyetemen takarít, kiderül, hogy valójában zseni.

Mona Lisa mosolya

A fiatal, ambiciózus tanárnő (Julia Roberts) igyekszik megreformálni a szigorú leányiskola gondolkodásmódját. Vajon mennyire befogadóképesek az itt tanító tanárok és diákok?

Holt költők társasága

A főszerepben egy tanár (Robbie Williams), aki szembemegy kora vaskalapos iskolai rendszerével.

Apáca show – Újra virul a fityula

Hogy az egyházi iskola megmeneküljön, az apáca ruhába bújt bárénekesnőt (Whoopy Goldberg) hívják segítségül.

Nulladik óra

5 teljesen különböző stílusú, helyzetű diákot zárnak össze az iskolájukban szombat délutánra, büntetés gyanánt. Hogy mennyire lesz nehéz, könnyű, felkavaró ez a sokszínűség, a film végére kiderül.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...